Solo by AL-KO 4218 P-A 127450
(82.6%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Robustný kryt z oceľového plechu pre dlhú životnosť
Ergonomicky tvarované riadidlá pre neúnavné kosenie trávnika
65 l zberač s indikátorom úrovne
Kolieska s guľovými ložiskami pre ľahké posuvné použitie
Pohodlné nastavenie výšky kosenia

Kosačka sólo podľa AL-KO produktové rady ponúkajú vysoký komfort a sú charakterizované najvyššiu kvalitu a dlhú životnosť.


Sólo na kosačku na benzínové motory AL-KO 4218 PA
Malá, ale pekná - to je spôsob, akým sa táto agilná kosačka na benzín predstavuje. Kvalitu a dlhú životnosť zaručuje tento produkt vďaka zásadám "vyhotovených v Nemecku" a "vyrobených v Rakúsku".


Technické údaje kosačky na trávu na benzín 4218 PA
Šijacia kosačka 4218 PA so šírkou rezania 42 cm je ideálnym partnerom pre menšie a stredne veľké záhrady. Nastavenie výšky kosenia môže byť od 25 do 75 mm na jedno koleso. Motor 2,0 kW AL-KO s technológiou OHV dosahuje vynikajúcu účinnosť pomocou nadzemných ventilov. Kolieska XL s guľôčkovým držiakom a ergonomicky tvarovaná rukoväť zvyšujú komfort pri obsluhe sólu AL-KO 4218 PA. Vďaka vysokej aerodynamike puzdra umožňuje pevné puzdro z oceľového plechu zvlášť efektívne zachytenie vyrezanej trávy. To prichádza do 65 l košíka.



Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 4218 P-A 127450 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 219,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 4218 P-A 127450

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy