Solo by AL-KO 4752 VS-B 127679
(81.6%)
Solo by AL-KO 4752 VS-B 127679
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 649,00 €

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka solo® by AL-KO 4752 VS-B

Benzínové kosačky na trávu produktového radu solo® by AL-KO sú dokonalé v každom detaile. Kvalita, spoľahlivosť a extrémne dlhá životnosť je zaručená predovšetkým tým, že sú tieto kosačky vyvinuté v Nemecku a vyrobené v Rakúsku.

Technická špecifikácia benzínovej kosačky 4752 VS-B

Benzínová kosačka na trávu 4752 VS-B so šírkou záberu 46 cm je ideálnym partnerom pre stredne veľké a veľké záhrady do 1400 m². Výšku kosenia je možné nastaviť centrálne jednou rukou v rozmedzí od 30 mm do 80 mm. Motor Briggs & Stratton EXi s výkonom 2,7 kW poskytuje potrebný výkon pri kosení veľkých trávnatých plôch s podstatne nižšou spotrebou oleja a taktiež poskytuje skvelý výkon pre pohon kolies s premenlivým nastavením rýchlosti. S touto benzínovou kosačkou na trávu je vďaka funkcii 4INONE možné kosenie, zber, mulčovanie a bočné vyhadzovanie pokosenej trávy. Veľké kolesá XXL s guličkovými ložiskami a ergonomicky tvarované riadidlá s prémiovým kokpitom zvyšujú komfort pri ovládaní kosačky 4752 VS-B. Vysoké aerodynamické šasi z oceľového plechu umožňuje obzvlášť efektívne zachytenie pokosenej trávy v 70 litrovom zbernom koši s ukazovateľom naplnenia.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 4752 VS-B 127679 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 649,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 4752 VS-B 127679

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy