Solo by AL-KO 553 K Profi 127148
(82.2%)
Solo by AL-KO 553 K Profi 127148
Bežná cena: 1 790,00 €

Parametre a popis produktu

Benzínová kosačka solo by AL-KO 553 K Profi

Profesionálna kosačka so šírkou záberu 53 cm a motorom Honda zvládne každú situáciu pri kosení a každú trávnatú plochu. Vďaka robustnému hliníkovému tlakovému odliatku telesa, oceľovej vložke a zosilnenej podpere rukoväti, prevodovke s kardanovým pohonom a dlhou životnosťou, ako aj hliníkovým kolesám s veľkými rozmermi uloženým v guľôčkových ložiskách a s gumovými pneumatikami nemôže touto benzínovou kosačkou na trávu nič tak rýchlo otriasť. Samostatná spojka nožov, ako aj robustné prestavenie jednotlivých kolies zdokonaľujú vybavenie tejto profesionálnej kosačky.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Solo by AL-KO 553 K Profi 127148 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 790,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Solo by AL-KO 553 K Profi 127148

Zoznam článkov

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Jarná údržba benzínovej a elektrickej kosačky

Dátum: 25.03.2020

Urobili ste údržbu kosačky pred tým, ako ste ju na zimu zaparkovali do garáže? Ak áno, s jarnou údržbou nebudete mať veľa starostí. Ak nie, narobíte sa o niečo viac. Pred prvým jarným kosením, by ste mali myslieť na kontrolu kosačky. Viete, na čo by ste sa mali zamerať?

Čítať celý článok


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy