Trust GXT 830-RW Avonn 22591
(80.8%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Kľúčové vlastnosti:

• Rozloženie v plnom rozmere,

• Svetlo osvetlenie s nastaviteľným jasom,

• Anti-Ghosting: Až 6 simultánnych klávesov,

• 12 funkčných kláves s priamym prístupom,

• Prepínač režimu prepnutí; opis; Pripojenie: USB - Kábel Dĺžka     kábla: 140 cm

• Podsvietenie klávesnice: RGB


Presnosť v plnej veľkosti

Klávesnica má rozloženie v plnej veľkosti. Model GXT 830-RW je vybavený technológiou anti-ghosting, ktorá vám umožní rýchle a presné ovládanie hry. Zostanete pod kontrolou, aj keď súčasne stlačíte až 6 tlačidiel.

Tlačidlá s priamym prístupom

Avonn obsahuje 12 tlačidiel s priamym prístupom, ktoré umožňujú ovládať vašu hudbu alebo LED osvetlenie klávesnice. Môžete dokonca prehrávať a pozastaviť hudbu, spustiť vyhľadávanie alebo zmeniť stránky priamo pomocou klávesov na klávesnici. Špeciálny prepínač herného režimu zabezpečuje, že sa pri návšteve tlačidla systému Windows nevráti na pracovnú plochu náhodne, pretože je počas týchto intenzívnych herných relácií zakázaný.

Pripoj a hraj

GXT 830-RW je pripravená na pripojenie a používanie: jednoducho zapojte USB do počítača a počas niekoľkých sekúnd ste pripravení hrať. Nie sú potrebné žiadne ovládače, CD alebo ďalší softvér.

Vlastnosti

ŠtýlModerný
ŠtýlLuxusný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Trust GXT 830-RW Avonn 22591 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 17,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Trust GXT 830-RW Avonn 22591


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy