Xavax Philina bambusová 113956
(83%)
Xavax Philina bambusová 113956

Parametre a popis produktu

Kuchynská váha XAVAX "Philina" bambusové drevo:Kuchynská váha XAVAX Philina sa stane neoceniteľným pomocníkom v každej kuchyni. Vďaka kompaktným rozmerom nezaberie na linke prebytočné miesto, a preto ju môžete neustále využívať. Vážiaca plocha je utvorená z vysoko kvalitného a zároveň štýlového bambusového dreva. Váhu ingrediencií ukazuje veľký a prehľadný LED displej s modrým podsvietením. Inteligentná váha navyše zobrazuje aj v jednotkách ml, oz a lb. Vybavená je chytrými indikátory stavu batérie a preťaženia. Pri nečinnosti sa automaticky vypne, čím efektívne šetrí batérie. Kuchynská váha disponuje funkciou vynulovania. Precízna senzorová technológia zaistí veľmi presné váženie, takže či už vážite jednotlivé prísady, alebo len gramáž porcie, vždy dosiahnete špičkového výsledku.Oceníte veľmi jednoduché ovládanie pomocou dvoch praktických tlačidiel. Jedným nastavíte jednotku a druhým váhu zapnete alebo vynulujete. Uľahčite si prácu pri príprave pokrmov s praktickou váhou v modernom dizajne. Využiť ju možno tiež pri dodržiavaní najrôznejších typov diét a zdravého stravovania, kedy sa dbá na pravidelnú gramáž porcií a podobne.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Xavax Philina bambusová 113956 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 14,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Xavax Philina bambusová 113956

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy