Nordic Ware Frozen 2 forma pro 4 postavičky, zlatá 94378
(80.2%)
Nordic Ware Frozen 2 forma pro 4 postavičky, zlatá 94378
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 24,99 €

Parametre a popis produktu

Vysoko kvalitná forma z liateho hliníka zlatej série, pomocou ktorej si jednoducho upečiete 4 postavičky z filmu Frozen II. Princezné Elsa a Anna, nezbedný snehuliak Olaf aj chlpatý sob Sven ako 3D bábovky, ktoré urobia radosť malým aj veľkým priaznivcom filmu Ľadové kráľovstvo.Značka Nordic Ware vie tvar svojich báboviek prispôsobiť dnešným požiadavkám, preto vďaka tejto forme môžu 4 postavičky Ľadového kráľovstva ožiť aj u vás doma. Obe princezné, Elsa aj Anna, snehuliak Olaf a sob Sven ako malé bábovky, ktoré si môžete dozdobiť ľadovou citrónovou polevou alebo len ľahko poprášiť práškovým cukrom. A razom budete mať kúsok Ľadového kráľovstva vo svojom domove. Rozmer jednej formičky: 7 x 13 cm.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Nordic Ware Frozen 2 forma pro 4 postavičky, zlatá 94378 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 24,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Nordic Ware Frozen 2 forma pro 4 postavičky, zlatá 94378


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy