Electronic-star.sk – Recenzia a skúsenosti

Prevádzkovateľom je slovenská spoločnosť Electronic-star, a. s., pričom obchod je súčasťou reťazca e-shopov prevádzkovaných nemeckou firmou CHAL-TEC Vertriebs – Handels GmbH, pôsobiacich v 18 krajinách Európy.

Dizajn webu electronic-star.sk

V ponuke nájdete široký sortiment tovaru – nechýba elektronika, HiFi a ozvučovacie sytémy, domáce spotrebiče, doplnky do záhrady či potreby pre šport a voľný čas. Ide zväčša o produkty tzv. privátnych značiek reťazca, ktoré v iných e-shopoch nenájdete. Tieto produkty rozoznáte od konkurečných na prvý pohľad. Líšia sa totiž nadčasovým a často minimalistickým dizajnom – mnohé z nich získali aj prestížne ocenenia Red Dot Design Awards, každoročne udeľované za produktový dizajn.

Doprava zadarmo

Jednou z najväčších výhod e-shopu je doprava tovaru zadarmo pri nákupe nad 200 €. Neplatí to, samozrejme, pre nadrozmerný tovar (s hmotnosťou nad 50 kg, dĺžkou jednej strany väčšou ako 2 m, s obvodom obalu nad 3 m). Avšak väčšina ponúkaných vecí v e-shope je štandardných rozmerov, čiže vám ich domov dovezie kuriér za poplatok 4,90 €. Doručenie nadrozmerného tovaru je spoplatnené sumou 14,89 €. Pri každom tovare máte uvedené, či je doprava zdarma, alebo sa za ňu platí. Doručenie tovaru trvá 3 až 5 pracovných dní.

Platba kartou alebo na dobierku

Na rozdiel od jediného spôsobu dopravy si môže zákazník vybrať až zo 4 spôsobov platby – dobierku (príplatok 2 €), bankový prevod, platbu kartou alebo platbu cez elektronickú peňaženku PayPal.

Ponuka tovaru e-shopu electronic-star

Registrovaní zákazníci

Ak chcete v e-shope nakupovať, môžete sa v e-shope zaregistrovať, ale môžete nakupovať aj ako súkromná osoba či firma. Registrovaní zákazníci si môžu vytvoriť zoznam prianí a aj sledovať svoje objednávky. E-shop poskytuje aj zľavové kupóny, ktoré si môžete uplatniť pri kúpe tovaru.

Výhody obchodu

Webstránka je skutočne prehľadná a ponúka množstvo podrobných informácií o predávaných produktoch. Fotografie sú detailné a vo vysokej kvalite, k mnohým produktom sú k dispozícii tiež prezentačné videá. Vyhľadať akýkoľvek druh tovaru nie je problém vďaka interaktívnemu vyhľadávaciemu políčku, ktoré prehľadáva aj popisy jednotlivých produktov. Na vybrané produkty ponúka e-shop predĺženú 3-ročnú záruku.

Značky a výhody e-shopu electrnoic-star.sk

Nevýhody obchodu

Za najväčšiu nevýhodu obchodu možno považovať nemožnosť vybrať si iného dopravcu, než kuriérsku službu SPS. Množstvo zaneprázdnených ľudí by uvítalo možnosť vyzdvihnúť si tovar osobne, či už na pošte alebo v tzv. parcel shopoch – externých odberných miestach jednotlivých kuriérskych služieb.

Reklamácie

Pokiaľ chcete tovar zakúpený v e-shope electronic-star.sk reklamovať, môžete tak urobiť prostrednístvom vyplnenia informácií na webe. Je potrebné zadať vaše zákaznícke číslo, fakturačné číslo a, samozrejme, údaje o produkte. Nakoniec dostanete potvrdzovací e-mail.

Poškodenú zásielku treba zabaliť (najlepšie do originálneho obalu) a odniesť na najbližšiu poštu alebo zavolať kuriérovi (zásielku by ste mali poistiť). Obchod po dodaní zásielku prekontroluje a v prípade výmeny, resp. dodania opraveného tovaru, poštovné hradí e-shop.

V prípade, že ste dostali poškodený tovar, musíte to ohlásiť do 48 hodín od prevzatia priamo kuriérskej spoločnosti alebo electronic-star.

Ako kontaktovať e-shop?

Telefonicky: 02/212 942 00 (Pondelok – Piatok od 8.00 do 18.00 hod.)
E-mailom: prostredníctvom online formulára na webe

Skúsenosti a recenzie

Zákazníci si pochvaľujú najmä prehľadnosť e-shopu a taktiež kvalitu vyhotovenia ponúkaných výrobkov. Spokojní sú aj s poskytovaním informácií a riešením problémov cez zákaznícku linku.

Hodnotenie e-shopu electronic-star.sk na heureke

Väčšina negatívnych hodnotení e-shopu sa týka dodacej doby. Tovar je v mnohých prípadoch dodávaný z Nemecka a to je zrejme dôvodom, prečo uvedená dodacia lehota nie je vždy dodržaná. Taktiež sa vyskytli sťažnosti na chýbajúci manuál k niektorým produktom v slovenskom, alebo aspoň českom jazyku.

Recenzie a skúsenosti s nákupom v e-shope electronic-star.sk

Výzva čitateľom

Máte pozitívne alebo negatívne skúsenosti s e-shopom electronic-star.sk? Vyjadrite ich v komentároch a pomôžte tak ostatným potenciálnym zákazníkom zorientovať sa v možnostiach a kvalitách tohto e-shopu.


Komentáre

11/11/2020 16:49
Linda Adamkovičová

Cez túto firmu som si objednala tovar, avšak, musela som ho vrátiť. Komunikovala som s pani Terezou L., ktorá sa správala maximálne nevhodne. Žiadny profesionálny prístup. Na moju požiadavku neodpovedala relevantne a keď som to s ňou spätne komunikovala a žiadala o vyjadrenie k mojej otázke odpísala mi len OK. Takto sa komunikuje s klientom? Nakoniec mi spoločnosť už vyše 2 týždňov nevrátila peniaze ako úhradu za náklady spojené s vrátením tovaru. Už 2x som im volala a pán na telefóne je taktiež veľmi nepríjemý, rozpáva sa s odmeraným tónom. Povedal, že mi peniaze poslali, ale do dnešného dňa nemám nič.
VEĽKÁ NESPOKOJNOSŤ a neodporúčam !

08/10/2020 14:04
Anna Vodová

Dobrý deň
Veľmi oceňujem prácu p.Vrbu ktorý s ochotou a profesionálne vybavil rýchlo a promtne moju reklamáciu,
Ďakujem Vodová

03/09/2020 10:36
Veronika Bolčová

Neskutocne co sa deje v tej firme!po 2 mesiacoch pouzivania vstavanej rury klarstein jednoducho prestalq fungovat.ruru sme zabalili do krabice,este sme okolo krabice dali kartony a popreliepali to.najprv s vyzdvihnutim tovaru sirobili dobry den,kazdy den mal chodit kurier a toto s nami robili 4 dni.nakoniec bez ohlasenia iba auto zastalo pred domom a vyzdvihli tovar.po par dnoch mi prisla sms sprava ze reklamacia vybavena a odoslana a ze ak tovar nepride do 2 dni nech sa ozvem.opat sa tak nestalo tak som volala kde je problem.prvy telefonat ze je tqm poznamka ze som si neprevzala tovar a bola reklamacia poslana spat,co je nemozne pretoze kazdy den sme boli doma a cakali na kuriera.volam druhy krat ci to uz poslali a oni ze rura je rozbita,nesplnili sme reklamacne poriadky je to neopravitelne.tak sakra,najprv ja si neprevezmem uz opravenu ruru a potom mi povedia ze som ju zle zabalila a rura sa rozbila cestou ku nim?to je ako mozne ze mi ju potom chceli poslat rozbitu naspat?ta rura rozbita nebola ked odchadzala!!!!

24/07/2020 11:21
Peter

Po prečítaní recenzií som sa obával niečo objednať.....ale nakoniec som si objednal.
Na moje milé prekvapenie mi tovar prišiel tak, ako majú napísané ,,DO 6.-pracovných dní, bol pedantne zabalený a nebolo nič poškodené (tovar obsahoval okrem iného aj 4 ks sklenených podstavcov) tak som sa bál rozbitia alebo prasknutia.
Platba kuriérovi prebehla v pohode- v hotovosti.
UVIDÍME NABUDÚCE....... ale nebudem sa báť si u nich objednať aj inokedy..... DOPORUČUJEM tento zahr. eshop :)

22/07/2020 22:06
Andrej

UNTERWASSERMANNI! Ja som reklamoval tovar 12.12.2019, kurier vyzdvihol tovar a nic. 30-dnova reklamacna lehota uplynula bez povsimnutia. Tak som spustil kolobeh telefonatov a mailov, a to nie len so Slovakmi, ale bol som donuteny komunikovat aj s Nemcami priamo (rovnake tupela ako Slovaci). Ani sa.mi nechce dozpisovat, co vsetko som s nimi zazil, co vsetko mi natarali a co vsetko na mna skusili. Pomohlo az bububu, ze to poriesim cez SOI (i ked to by bola rovnaka pakaren, kedze tam su take iste tupela) a fakt, ze som pravnik. Tak sa posnazili a novy tovar mi prisiel 07.07.2020!!! Reklamaciu vybavovali 7 mesiacov! Na tento obchod by sa mali pozriet kompetentne organy. Vela napovie aj vypis z obchodneho registra.

22/07/2020 22:06
Andrej

UNTERWASSERMANNI! Ja som reklamoval tovar 12.12.2019, kurier vyzdvihol tovar a nic. 30-dnova reklamacna lehota uplynula bez povsimnutia. Tak som spustil kolobeh telefonatov a mailov, a to nie len so Slovakmi, ale bol som donuteny komunikovat aj s Nemcami priamo (rovnake tupela ako Slovaci). Ani sa.mi nechce dozpisovat, co vsetko som s nimi zazil, co vsetko mi natarali a co vsetko na mna skusili. Pomohlo az bububu, ze to poriesim cez SOI (i ked to by bola rovnaka pakaren, kedze tam su take iste tupela) a fakt, ze som pravnik. Tak sa posnazili a novy tovar mi prisiel 07.07.2020!!! Reklamaciu vybavovali 7 mesiacov! Na tento obchod by sa mali pozriet kompetentne organy. Vela napovie aj vypis z obchodneho registra.

22/07/2020 22:06
Andrej

UNTERWASSERMANNI! Ja som reklamoval tovar 12.12.2019, kurier vyzdvihol tovar a nic. 30-dnova reklamacna lehota uplynula bez povsimnutia. Tak som spustil kolobeh telefonatov a mailov, a to nie len so Slovakmi, ale bol som donuteny komunikovat aj s Nemcami priamo (rovnake tupela ako Slovaci). Ani sa.mi nechce dozpisovat, co vsetko som s nimi zazil, co vsetko mi natarali a co vsetko na mna skusili. Pomohlo az bububu, ze to poriesim cez SOI (i ked to by bola rovnaka pakaren, kedze tam su take iste tupela) a fakt, ze som pravnik. Tak sa posnazili a novy tovar mi prisiel 07.07.2020!!! Reklamaciu vybavovali 7 mesiacov! Na tento obchod by sa mali pozriet kompetentne organy. Vela napovie aj vypis z obchodneho registra.

26/03/2020 18:51
ján maslan

Nemci posielajú namiesto horko-vzdušného hrnca internetové rádio!!!haaaa Haaa

26/03/2020 18:46
ján maslan

NEKUPOVAŤ , s touto firmou mám obrovské problémy. Prišiel mi úplne iný tovar ako som si objednal . Na druhý krát sa to podarilo , ale tovar po troch dňoch začal vykazovať vady a po týždni nefunkční.Jedná sa o Klarstein VitAir Turbo Smart Heißluftfritteuse rot . Určite firme electronic-star sa vyhnite oblúkom!!!!
Na uvedené vady som poukázal tu je odpoveď , citujem :
"Nech sa páči, dajte podnet na SOI, máte 2 naše produkty, ste vulgárny a nespolupracujete.
Bohužiaľ , nedá sa komunikovať.
s pozdravom"

24/03/2020 09:32
Marianna

Neobjednavajte cez túto stránku. Pred rokom sme objednali krb ktorý nám ani do 2 týždňov neprišiel keď sme volali prepajali si nás medzi sebou 4 ľudia a náramne sa na tom zabávali. Teraz omylom zvlhčovač vzduchu.... Rovnaký problém neurobíte chybu ako my

22/12/2019 21:57
Alena

Objednala som tovar 13.12. telefonicky. Tovar mi povedali, že je skladom a do Vianoc určite príde. Pre istotu som ta zavolala asi o 5 dní.. Pracovník ich e-shopu sa smial a to sú hovory nahravané... Vraj ko oni mali vedieť, že na skade v Nemecku nie sú... Ešte, že som to nezaplatila vopred... Takže tento obchod nikdy viac.

15/12/2019 11:56
Miro Vetter

Kupil som tu bluetooth reproduktor , podla eshopu vyrobok vysokej kvality . Po zapnuti , bez signalu a pri stiahnutej hlasitosti na nulu sa ozyvali zo zariadenia rozne pazvuky a brum. Remeselne spracovanie skrinky tiez nevyzeralo na vysoku kvalitu . Zariadenie mi vymenili za iny kus . Este horsi .....

11/12/2019 06:17
Miloš

Objednal som si tovar, ktorý aj prišiel. Jeho funkcie boli pre mňa nevyhovujúce. Tak som ho okamžite čistý zabalil a nepoškodený odoslal naspäť.
Všetko prebehlo v poriadku a aj sme ti to odkonzultovali. Prišla my informácia o vrátení peňažných prostriedkov na môj účet. Číslo sme tri krát skontrolovali, je v poriadku, ale do mesiaca nič neprišlo. Stále počúvam iba strohé výhovorky, ale žiadne vrátenie peňazí sa nestalo. Vidím týmto electronic. star, ako nespoľahlivú a zavádzajúcu spoločnosť.

12/11/2019 14:57
Redakcia TopByvanie.sk

Dobrý deň pani Kostková,
neskúšali ste osloviť web https://www.klarstein.sk/? možno by vám mohli pomôcť s pozáručným servisom, keďže predávajú výhradne značku Klarstein.

06/11/2019 13:51
Eva Kostková

Dobrý deň, chyba pozáručný servis mam doma 350e kuchynský robot a môžem naňho len pozerať keďže značku klarstein predáva iba elektronic star a ten mi opraviť ich výrobok po záručnej dobe nevie a iný servis nemá k tejto znácke súčiastky. ????

Pridať komentár


Pozrite si aj ďalšie obchody

Hodnotenie článku:
(89.4%)