1000 ❤️ tipov na darčeky vo ✅ výpredaji až 90% ⭐ Zobraziť zoznam

zavrieť

Tempo-kondela.sk – Recenzia a skúsenosti

Firma už pôsobí na trhu celých 25 rokov. Tovar si môžete zakúpiť buď priamo cez eshop alebo v 22 kamenných predajniach v rámci Slovenska. 

Firma už pôsobí na trhu celých 25 rokov. Je zameraná na predaj nábytku a bytových doplnkov. Tovar si môžete zakúpiť buď priamo cez eshop alebo v 22 kamenných predajniach v rámci Slovenska. Veľkosť firmy dokazuje i to, že zásobujú 230 partnerských predajní na Slovensku a 260 predajní v Českej republike.

Eshop Nábytok Tempo Kondela

Serióznosť spoločnosti dokazuje i certifikáty, ktoré za tú dobu získala a to, Bezpečný nákup od asociácie SAEC, Certifikát kvality ISO 9001 a Overené zákazníkmi od spoločnosti Heureka.

Hodnotenia a recenzie obchodu

Ľudia vyjadrujú spokojnosť s kvalitou výrobkov v pomere k cene, ale aj krátku dobu medzi objednaním a dodaním tovaru. Kladne hodnotia pekný dizajn nábytku a možnosť výberu zo širokého sortimentu. Nakupovanie z pohodlia domova sa ukazuje ako praktické a má veľmi dobrú odozvu.

Hodnotenie Tempo Kondela na heureka.sk

Nespokojnosť zo strany kupujúcich je tiež viditeľná. Tovar sa ukázal v niektorých prípadoch poškodený, síce nie vo veľkej miere, skôr drobné škrabance a podobne. Sťažnosti prichádzajú aj na zlú komunikácia pred expedovaním tovaru.

Výhody Nábytku Tempo Kondela   

Firma garantuje najlepšie ceny produktov, a pokiaľ nájdete ich produkt s nižšou cenou, sú ochotný vrátiť vám rozdiel z tejto čiastky!

Dodanie tovaru, ktorý je skladom, vybavujú do 72 hodín od objednania a pri nákupe nad 450€ máte poštovné zdarma. Tovar si možno vyzdvihnúť aj osobne, čo je samozrejme zdarma či priplatiť si za donášku kuriérom za 15€. Firma doručuje nábytok aj v sobotu. Príplatok za túto službu činí 6€.

Na stránke eshopu si môžete vytočiť zľavu či darček k vašej objednávke. Tovar je možné zakúpiť aj na splátky a to prostredníctvom firmy Cetelem, Quatro či Cofidis.

Kontakt

Tempo Kondela s. r. o.

Závodná 459

027 43 Nižná

Reklamácie: +421 910 999 378, reklamacne@tempo-kondela.sk

Elektronický obchod: +421 902 896 746, info@tempo-kondela.sk

Vaše skúsenosti

Máte skúsenosti alebo by ste sa chceli podeliť o názor na tento obchod? Napíšte nám svoje hodnotenie do komentára a zapojte sa do diskusie.


Komentáre

02/12/2019 09:47
Simona Petrusová

U Kondelu sme si zaobstarali celu spalnu, konkretne komplet Gabriela, paci sa mi ta nadcasovost toho nabytku, objednali sme si ju cez eshop, vsetko prislo starostlivo zabalene a v baleni bolo vsetko, co sme na zmontovanie potrebovali. Plus som si este dokupila police do skrine, pretoze mame viacej triciek a takych veci a to mi je pohodlnejsie, ked su poskladane a usporiadane v polickach. Takze ja sa z toho nakupu velmi tesim a teraz sa chystam este aj mamke objednat stolicky do jedalne ako vianocny darcek.

28/11/2019 16:03
Milan Benčurik

Tak sa lady pohli. Predoslu recenziu som poslal na reklamacne oddelenie, ale nikto sa mi neozval. Az vcera mi volali z predajne ze mam dalsi balicek. Dnes som ho bol vyzdvihnut a mam po tretej zasielke kompletny suplik. Pani na predajni sa mi ospravedlnovala a vraj na dalsi nakup dostanem 15% zlavu. Dakujem ale nabuduce budem urcite nakupovat inde.

24/11/2019 09:08
Stancika

..peknee kusy nabytku..rozne styly..ja mam uplne iny vkus ako moja segra a aj tak sme si v Tempe vybrali obe, co sme chceli..co sa nam pacilo..mame aj spalnu aj detsku izbu na komplet zariadenu cez tento obchod a je to fajn..tesi ma, ze nabytok je cenovo dostupny..

22/11/2019 15:09
Tamara80

S Tempom máme my dobrú skúsenosť :) Pred niekoľkými rokmi sme si cez e-shop objednali sedačku, ktorá je stále aj dnes pekná ako na začiatku. Teraz asi dva týždne dozadu som si konečne našla stôl a stoličky, ktoré mi super sadli do jedálenského kúta, objednala som si ich a už ich aj máme doma a robia mi radosť. Páči sa mi to, že v ponuke májú aj farebné stoličky, super to oživí celú miestnosť, taký iný šmrnc to dá, takže ja som happy :)

21/11/2019 21:26
Milan Benčurik

Neodporucam, neodporucam, neodporucam aeste raz neodporucam a to mam uz dlhodobu skusenost.
Asi pred dvomi rokmi som si kupil kuchynsku linku na predajni v Senici. Ano bola lacna ale uz pri skladani som zistil preco.Nepresne narezane a zvrtane diely sa tazko dopasovavali ale poradil som si lebo som ,,fortielny chlap". Nereklamoval som lebo som potreboval byvat. Co sa tyka materialu tak bieda. Uz sa odlepuju hranovacie pasky a dvierka nabobtnavaju. Takze pocitam ze do roka ju budem menit. Samozrejme ze uz nie od Kondelu. Ale pisem toto z ineho dovodu. Bol som si doobjednat zasuvku do hlucheho miesta v linke. Objednane, zavolame ked pride. Presiel mesiac , nic. Na moj dotaz bola odpoved ze este nie je ale za tyzden. Takto to islo este 2 mesiace. Uz som nebol ani nastvany, uz to bolo na smiech. A hla po troch mesiacoch prisla. Hura. Podotykam ze to je linka ktoru maju stale v ponuke. No moja radost trvala len do chvile kym som doma balik rozbalil. Boli tam len dosky ale ziaden spojovaci material, ani madlo a ani kolajnicky. Na druhy den mi v predajni povedali prepacte vybavime a na buduci tyzden. Presiel dalsi mesiac a pol. Dnes som skusil a parada. Balicek mam na predajni, mozem prist. Hura do predajne. Zasa som sa pobavil. Prisli srouby a tuba s lepidlom. Madlo? Kolajnicky? vybavime, zavolame. Co dodat ? Groteska pokracuje.

23/10/2019 13:22
Adam

V živote už kondela nie..absolútne neodporúčam.Kúpil som si konferenčný stolík,proste totalne blato.Človek sa boji vôbec ten stolík handrou utierať,celý sa kýve a niečo na to položiť?chce to odvahu

27/09/2019 13:12
Danka

Spoločnosť Tempo Kondela vôbec neodporúčam. Kúpili sme si pohovku, poriadne sme na pohovke ani nesedeli a na druhý deň si sadla sestra a pravá predná nožička sa zlomila. Bohužiaľ, výroba je veľmi nekvalitná, nožička drží v tenkom drievku len kramličkami, takže sa nečudujem, že nožička sa zlomila aj pri nosnosti 60 kg, pričom na stránke je uvedená nosnosť 160kg. Chceli sme odstúpiť od zmluvy aby nám vrátili peniaze, lenže by sme tovar museli zaviesť do Nižnej na vlastné náklady. Preto sme radšej využili reklamáciu. Prišiel servisný technik, na pohovku sa ani nepozrel, keď sme mu povedali, že mu pohovku otočíme, nech vlastne vidí, v čom je vada, pousmial sa a povedal, že netreba, nechajte tak. Na čo potom prišiel? Spísal papier, že odmietame opravu a žiadame vrátenie peňazí. Tak som pohovku pofotila ja, poslala som fotky mailom. Po 3 týždňoch nám prišlo poštou vyjadrenie, že vada je spôsobená naším nekorektným mechanickým zaobchádzaním! Skoro mi nervy praskli. V momente som volala naspäť na reklamačné a po výmene názorov sme sa dohodli na tom, že si teda technik príde pohovku opraviť. Dúfam, že si donesie poriadne náradie a nech opraví všetky 4 nožičky, nieže sa nám o dva dni zlomí ďalšia nožička . Nech pri oprave aspoň vidí, ako je to nekvalitne vyrobené, že pochybili pri zhodnotení reklamácie a že chyba nebola naša, ale výrobcova.

17/06/2019 13:05
Renata

Nikdy viac nakolko sme kupili postel za 130e z plosticami kde este postrek nas stal 250e a reklamacia nam nebola uznana

05/09/2017 13:16
Ľudmila Sányová

Prosila by som informáciu, či vyrábate látkovú sedačku Alexia.

Ďakujem.

Pridať komentár


Pozrite si aj ďalšie obchody

Hodnotenie článku:
(86%)