Temponabytok.sk – Recenzia a skúsenosti

Firma Tempo Kondela, ktorá je zameraná na predaj nábytku a bytových doplnkov, pôsobí na trhu už viac ako 25 rokov. Tovar si môžete zakúpiť 2 spôsobmi – buď priamo cez e-shop, alebo v jednej z 22 predajní po celom Slovensku. O veľkosti firmy svedčí i to, že svojím sortimentom zásobuje 230 partnerských predajní na Slovensku a 260 predajní v Českej republike.

Temponabytok.sk recenzia obchodu

Serióznosť spoločnosti dokazujú viaceré certifikáty, ktoré za tú dobu získala, a to Bezpečný nákup od asociácie SAEC a Overené zákazníkmi od spoločnosti Heureka.

Sortiment obchodu

Tempo Kondela je obchod s nábytkom a bytovými doplnkami. To znamená, že v jeho ponuke nájdete všetko na zariadenie obývačky, kuchyne a jedálne, spálne, kúpeľne, detskej izby, predsiene – teda celého bytu. Okrem toho predáva aj nábytok do kancelárie, bytové doplnky, koberce, obrazy a fototapety. Nezabúda ani na majiteľov záhrad, ktorým ponúka nielen záhradný nábytok, ale aj párty stany, komplety do záhrady či hojdacie závesné kreslá.

Tempo Kondela ponuka tovaru

Doprava viacerými spôsobmi

Obchod Tempo Kondela ponúka zákazníkom niekoľko možnosti doručenia tovaru. Spoločnosť využíva služby kuriérskej spoločnosti. Tovar je vydávaný a distribuovaný z centrálneho skladu v Nižnej na Orave, ak sa na sklade nachádza, mal by vám byť dodaný do 48 hodín (neplatí pre kategóriu Obrazy a fototapety). V prípade, že vám bude tovar dodávať kuriér, za objednávky do 450 € za jeho služby zaplatíte 15 €, pri nákupe nad 450 € je doprava kuriérom zadarmo. V prípade, že by ste kupovali nábytok v kamennej predajni, môžete si zvoliť aj autodopravu spoločnosti. Firma doručuje nábytok aj v sobotu. Príplatok za túto službu činí 6 €.

Do 31. 12. 2020 má obchod akciu na dodanie tovaru. Pri objednávkach do 249,99 € je cena dopravy 6 €, pri nákupe nad 250 € je doprava zdarma.

Temponabytok.sk cena dopravy

Tovar si môžete prevziať aj osobne vo vami zvolenej predajni. V spôsobe dopravy stačí zvoliť osobný odber a vybrať predajňu. Za doručenie tovaru v tomto prípade neplatíte.

Výnimku tvorí kategória Obrazy a fototapety, tie dodáva spoločnosť buď poštou, alebo externým kuriérom. Slovenská pošta vám balík doručí do 10 pracovných dní za poplatok 5 €, poplatok za prepravu externým kuriérom je 8 €, balík dostanete do 7 pracovných dní. Zvoliť si môžete aj možnosť osobného odberu na predajni, v tomto prípade je doručenie taktiež bezplatné.

Platba kartou i na dobierku

Tempo Kondela ponúka viacero možností platby, takže si bez problémov každý vyberie to, čo mu vyhovuje. Platiť sa dá hotovosťou pri doručení tovaru na adresu (dobierka), ale aj online, na splátky, bezhotovostne v ktorejkoľvek banke alebo poštovotu poukážkou. Pokiaľ chcete platiť online, môžete tak urobiť cez e-platby VUB, cez Sporopay SLSP alebo cez platobnú bránu 24pay.

Zľavový a vernostný program

Obchod ponúka zákazníkom Vernostný program, vďaka ktorému môžu nakupovať v e-shope so zľavou vo výške od 4 do 13 % (podľa toho, či ide o bronzového, strieborného, zlatého alebo VIP klienta). Vo Vernostnom programe môžu získať zákazníci rôzne ďalšie zľavy (platia aj na zlacnený a akciový tovar), nemôžu sa však kombinovať s inými zľavami, napr. zľavovými kódmi.

Temponabytok.sk novoročný výpredaj

Spoločnosť Tempo Kondela na svojej stránke pravidelne uverejňuje akciové produkty. V rámci rôznych akcií bývajú k dispozícii aj zľavové kódy, s ktorými môžete bytové doplnky, nábytok, koberce či obrazy nakúpiť ešte lacnejšie.

Pre držiteľov vernostných kariet Sphere Card, Coop Jednota alebo Azet pripravila spoločnosť Zľavový program, vďaka ktorému môžu zákazníci v e-shope i kamenných obchodoch nakupovať pomocou spomínaných kariet s 3 % zľavou.

Reklamácia

Pokiaľ nie ste so zakúpeným tovarom spokojní, môžete podať reklamáciu e-mailom (na adresu reklamacne@tempo-kondela.sk) alebo telefonicky na tel. č.  +421 43 5507 650). Je potrebné vyplniť reklamačný formulár a postupovať podľa inštrukcií na stránke obchodu.

Kontakt

Tempo Kondela na svojej webstránke poskytuje kontaktný formulár, pomocou ktorého môžete obchodu položiť otázky. Spoločnosť môžete kontaktovať aj poštou na Tempo Kondela, s.r.o. Závodná 459, 02743 Nižná. Ak uprednostňujete mailovú komunikáciu, napíšte svoje otázky na info@temponabytok.sk. Počas pracovných dní môžete obchod kontaktovať aj telefonicky na tel. č. 02 40 100 100.

Hodnotenia a recenzie obchodu

Zákazníci vyjadrujú spokojnosť s kvalitou výrobkov, pozdáva sa im pomer kvalita/cena, ale aj krátka doba dodania tovaru. Kladne hodnotia dizajn nábytku a oceňujú široký výber ponúkaného tovaru. Nakupovanie z pohodlia domova sa ukazuje ako praktické a má veľmi dobrú odozvu. Väčšinu nábytku má spoločnosť priamo na sklade (až 95 %), čo je obrovská výhoda.

Hodnotenie Hodnotenie obchodu Tempo Kondela na heureka.sk

Recenzie a skúsenosti s obchodom Tempo Kondela na heureka.sk

Obchod sa nevyhol ani negatívnym recenziám. Nespokojnosť u kupujúcich vyvoláva zlá komunikácia obchodu, niektorí uvádzajú, že stránka je pomalá a neprehľadná. Zlé skúsenosti majú viacerí kupujúci s kvalitou tovaru – prišiel im poškodený, väčšinou s drobnými škrabancami.

Výzva zákazníkom

Máte osobné skúsenosti s nákupom v Tempo Kondela? Podľte sa o ne v komentároch a pomôžte potenciálnym zákazníkom sa zorientovať v službách tohto obchodu. Vďaka vašim skúsenostiam sa budú vedieť lepšie rozhodnúť, či nakúpiť tovar v tomto obchode.


Komentáre

23/07/2021 13:47
Alexandra Valentíková

Najhorši obchod!!!!! Písací stôl prišiel bez celého kovania!!! Dovolať sa na e-shop skoro nemožné...keď sa už podarilo,pani vás odbije,sme ľudia chyba sa môže stať komukoľvek!!!Vypiste si reklamáciu....v kamennom obchode nám to pani predavačka vybavila a na druhý deň som mala kovanie....ALE !!!! Pri montáži sme prišli na to, že ešte ani len diery na drevach neboli na správnom mieste....!!!! Neodporúčam...najhoršia skúsenosť...a pri vrátení tovaru si ešte aj kuriéra musíte platiť na vlastné náklady!!!Je to chýba z ich strany ,ale platiť musí zákazník...!!! A ešte keď mi pani na telefóne vravela, že oni to nekontrolujú pri prevzatí....mala som dosť....!!! Chudák predavačky!!!! zatvoriť celé a len aby získavali peniaze od ľudí za tovar, ktorý ani nie je taký ako ho prezentujú!!!

14/07/2021 23:40
Richard

Objednaný jedálenský set dorazil bez skrutiek. Neviem, či sme si to mali pospájať lepidlom alebo drôtom. Odpísali, že reklamáciu vybavia do 30 dní, lebo dodávateľ je zo zahraničia. Tak keď už niečo posielam zákazníkovi od dodávateľa zabalené, tak si hádam pred odoslaním skontolujem, či je tam všetko. A keď som už tak nechopný to urobiť, tak vzhľadom na to, že na stránke uvádzajú ešte veľa kusov tej istej zostavy skladom, tak vyberiem z niektorej tie skrutky a obratom pošlem zákazníkovi. Neschopáci!

13/07/2021 15:41
Eva

Určite neodporúčam tento obchod - kreslo prišlo v zlej kvalite, po 5 mesiacoch sa rozpadlo a reklamáciu mi neuznali. Po dlhšej dobe mi odpísali, že kreslo bolo nesprávne používané (aj keď neviem ako inak sa dá kreslo používať ak nie na sedenie). Od Kondely som posledný krát niečo objednala, veľmi ma sklamali. A verte mi ak nechcete prísť o peniaze a o nervy tak si objednajte tovar z iného obchodu.

09/07/2021 09:33
Nik

Som rada za tieto recenzie... akurát zariaďujeme cely dom a hľadám nabytok... no po recenziách vypínam stránku

06/07/2021 19:09
Simona

Pridávam moju skúsenosť s touto spoločnosťou- určite neodporúčam, závesné kreslo mi prišlo krivé, celkovo bolo nestabilné, reklamácie som sa nedočkala pretože vraj sa mne aj kamarátke snažil dovolať aj dopísať kuriér, no keď sa na očividne iné nesprávne číslo nedovolal, už sa neukázal a my sme ostali bez šance na výmenu alebo vrátenie peňazí. E-mailová komunikácia bez úspechu, pani ma presmerovala na kolegu, ktorý mi následne poštou vysvetlil, že som nereagovala na výzvy a preto to nebude reklamované. Prístup 0 bodov. Ďakujem ale Tempo Kondela už nikdy viac! Radšej sa vyhýbajte tomuto obchodu.

02/07/2021 03:59
Patrik Hanko

Nekvalitné kreslo a totálna ignorácia zo strany reklamačného oddelenia, neodporúčam.

18/05/2021 14:13
Jaroslav

Ako čítam ostatné komentáre, stalo sa nám to isté. Zákazník si objedná tovar, spoločnosť Tempo Kondela ho doručí poškodený alebo v nevyhovujúcej kvalite. Po reklamácii zákazník obdrží doporučený list s min. troma stranami textu od znalca, kde sa dočítame, že sme si zakúpený tovar poškodili sami.
Absolútny nonsens a neférové praktiky tejto spoločnosti.
Treba zvážiť nahlásenie na obchodnú inšpekciu, pretože predpokladáme, že takéto jednanie spoločnosť uplatňuje pri všetkých reklamáciách bez reálneho posúdenia. Ak by pristupovali k reklamáciám zodpovedne, nedovolili by si nám poslať niekoľkostranový list od znalca, keď je aj z laického hladiska nesporné, že chyby vznikli už vo výrobe, prípadne pri preprave k zákazníkovi.

06/05/2021 21:18
Diana

Neodporúčam!!!
Prišiel nám poškodený stôl!!!!

21/03/2021 10:10
Audiova

Po poslednej zlej skusenosti, si od tempo kondeli nikdy nič nekúpim...

18/03/2021 13:49
Magdaléna Beňušová

Rýchle Doručenie.
Pekné veci.

10/03/2021 19:34
Natália Vargová

Absolútne neodporúčam. Čakáme na PC stolík cca 2 mesiace a stále nič. Samé výhovorky na dodávateľa. To nie je tempo kondela ale trapko kondela. Za dva mesiace by som ho vystrúhal aj z paličiek od nanuku.

06/03/2021 22:01
gama

Tiež veľmi zlá skúsenosť. Neodporúčam tempo kondela. Nikdy viac.

19/02/2021 15:24
Maria 15

Ak nechcete vyhodit peniaze von oknom a este sa pripravit o nervy ,tak urcite nekupujte v Tempo Kondela. Pošlù vam poškodeny tovar a pri reklamovaní vás ťahaju za nos a vyhovárajú sa. Na zaplakanie. Nikdy viac.



16/02/2021 16:15
Martin Kapicak

Najhorší EShop. Mám zakúpené 3 výrobky a stačilo. Jeden výrobok som musel prerábať a keď som videl použité sroby čo držia dosky po kope a mám niečo nato zavesiť tak ďakujem pekne. Všetko sa po krátkom čase rozpadáva. Nevhodne pri malých deťoch. Môže dôjsť k úrazu. Určite nábytok ktorý TEMPO KONDELA ponuka je vhodný ako palivové drevo keď tomu pomôžete benzínom. Preto všade naokolo hlásim pri téme odkial nábytok ? Len nie TEMPO Kondela. + rodičom doviezli gauč 1 mesiac po dohodnutom termíne.

15/02/2021 17:19
Majka

Absolutne nedoporučujem.!!!!!! Posielaju poškodený tovar .

01/02/2021 15:53
Veronika Slugeňová

Nikdy viac od Vás nič nekupim. Objednávala som komodu ktora prisla na oboch stranach zničená, narazená!!

30/01/2021 14:13
Jaroslav

Nekupujte ľudia od tejto firmy ani smrad.tovar horší ako na poľskom trhu,komunikácia zavádzajúca,tovar ani približne nespĺňa to,čo sľubujú.
V Prípade reklamácie zbytočne stratený čas,pritom materiál použitý =odpad.vyhodene peniaze a zničené nervy.takato firma môže fungovať len u nás.

20/01/2021 21:08
Tomáš Jančovič

Nikdy viac tempo kondela ,konkrétne Piešťany !!! Kúpili sme si gauč a po odhalení bol sme zistili že je prerezany na kúsku asi 3 cm a naviac vedome na to dali ešte aj lepidlo. Rozkladacia časť zlomená. Reklamácia neuznana, zevraj zlá manipulácia zo strany zákazníka. Už nikdy tam nekúpim ani spendlik!!! Hanba Vám podvodníci!!!

17/12/2020 18:15
Zuzana

Nespokojnosť s kvalitou zakúpeného gauču - po dvoch mesiacoch opierka povolila, gauč ostal nepoužiteľný, nedá sa oprieť. A výsledok reklamácie? Zamietnutá, údajne mechanické poškodenie nesprávnym používaním... Opretie sa o gauč je nesprávne používanie? :D škoda peňazí....

16/12/2020 21:54
Anetka

Veľmi zlá skúsenosť!!!Neodporúčam!Zamestnanci namotajú,naslubujú,garantujú a hov.. z toho."Biznis"Sklamanie pri prvej a poslednej objednávke:Dodanie 2-3dni,všetko je skladom-klamstvo,trvá to mesiace,nedodané LED osvetlenie ktoré bolo súčasťou tovaru,objednaný kvalitný drahý matrac-podozrenie za iný nekvalitný materiál v cene kvalitného,rošt na posteli katastrofa-manželská postel kde dve 78 a 62 kg osoby nemajú šancu sa vyspať bez opatrnosti lebo rošt sa rozpadáva.Komunikácia so zamestnancami je podpriemerná-ľavá noha nevie kde je pravá.SKLAMANIE!!!

26/11/2020 10:40
ADRIANA .

Neodporucam nakupovať cez tempo kondela. Tovar som riadne zaplatila a ani po 8 dňoch ho nemám doma. Hoci píšu že tovar dodajú do 2-3 dní. Na každom čísle sa len vyhovaraju jeden na druhého. Predajca na prepravnu spoločnosť. Najnovšie mi dnes oznámili že nejaká externa spoločnosť im zabudla naložiť paletu s tovarom. Urobte si obraz o tejto spoločnosti keď si takto vážia zákazníka. Predavačky v pobočke Piešťany boli zdute neochotne. Klamú zákazníkov!!!!
A keď som jej povedala ze napíšem na nich zlú recenziu povedala mi že môžem že mám na to právo

16/10/2020 13:53
anonim

neodporucam objednali sme si konferencni stolik pri skladani sme prisli na to ze niesu tam vsetky srobiky ani drevene koliky uz nikdy viac nerobte taku istu chybu

25/09/2020 18:10
Robert Rolko

Tovar ani po 2 týždňoch nedorazil napriek tomu že na webe majú dodaciu lehotu 2-3 dní ak je tovar skladom.Po týždni mi na zákazníckej podpore povedali,že do konca týždňa to bude doručené no nebolo.Neodporucam tento obchod

03/09/2020 13:06
Lukáš

Absolútne neodporúčam tento e- shop s nábytkom, zamietli reklamáciu postele a dôvod bol mechanické poškodenie zákazníkom, pritom posteľ bola štandartne používaná, slaby tenký rošt, tak isto aj nožičky, aj pri obhliadke mali blbé reči, takže 150€ za postel zbytočne vyhodené a postel zničená a nepoužitelná, ďakujem tempo Kondela! Teraz musíme kupovať novú a zatiaľ spať s madracom na zemi.

30/08/2020 20:39
Bronislava

Najhorší eshop, tovar ani po 3mesiacoch, výhovorky že Corona. No tak, rúško na hube ti nebráni píliť dosky. Bud pracujete, alebo nie. A ked nie, píšte pravdu, že tovar buide o trištvrte roka, NIE vždy dva dni pred termínom posunúť dodanie 10-12dní- to je podvod a zavádzanie zákazníka.

21/08/2020 16:48
Gabriela

Tento internetový eshop absolútne neodporúčam! Najhoršia skúsenosť s nakupovaním nábytku doposiaľ práve s týmto eshopom. Jedálenské stoličky, ktoré sme si objednali prišli poškodené - velvet poťah bol na jednej stoličke ako keby prerezaný nejakým ostrým predmetom, na ďalšej bola na poťahu diera ako od cigarety. Zo 6 stoličiek mali štyri po namontovaní nožičiek úplne chybný sklon. Po objednaní 6 rovnakých svetlosivých stoličiek prišli dve stoličky v inom odtieni sivej farby. Proste celé zle! Vyplnila som reklamačný formulár, no zatiaľ absolútne žiadna odpoveď z reklamačného oddelenia. Z tohto obchodu už viac nebudem stopercentne nikdy nič objednávať.

18/08/2020 10:26
Martina

Nikdy viac TEMPO - KONDELA!!!! Objednali sme závesné ratanové kreslo, ktoré prišlo bez spojovacieho materiálu.

16/08/2020 18:32
Mila61

spoľahlivý obchod, rýchle dodanie, objednala som si obývačkovú zostavu a aj jedálenský stôl so stoličkami a všetko mi to prišlo rýchlo a perfektne zabalené...odporúčam...:)

02/08/2020 17:15
Viera Považanová

Kúpila som si skriňu pekná ,dobrý materiál ,dobré dodanie ale neskôr som ju našla od iného dodávateľa o 60 euro lacnejšiu čo si myslím že je dosť ,druhý krát si dám pozor

03/01/2020 13:46
Ladislav Menyhert

Dobry den .Neviem Vás este ohodnit nakolko som objednany tovar este nedostal. Dakujem.Ostávam s pozdravom.p.Menyhert

02/12/2019 09:47
Simona Petrusová

U Kondelu sme si zaobstarali celu spalnu, konkretne komplet Gabriela, paci sa mi ta nadcasovost toho nabytku, objednali sme si ju cez eshop, vsetko prislo starostlivo zabalene a v baleni bolo vsetko, co sme na zmontovanie potrebovali. Plus som si este dokupila police do skrine, pretoze mame viacej triciek a takych veci a to mi je pohodlnejsie, ked su poskladane a usporiadane v polickach. Takze ja sa z toho nakupu velmi tesim a teraz sa chystam este aj mamke objednat stolicky do jedalne ako vianocny darcek.

28/11/2019 16:03
Milan Benčurik

Tak sa lady pohli. Predoslu recenziu som poslal na reklamacne oddelenie, ale nikto sa mi neozval. Az vcera mi volali z predajne ze mam dalsi balicek. Dnes som ho bol vyzdvihnut a mam po tretej zasielke kompletny suplik. Pani na predajni sa mi ospravedlnovala a vraj na dalsi nakup dostanem 15% zlavu. Dakujem ale nabuduce budem urcite nakupovat inde.

24/11/2019 09:08
Stancika

..peknee kusy nabytku..rozne styly..ja mam uplne iny vkus ako moja segra a aj tak sme si v Tempe vybrali obe, co sme chceli..co sa nam pacilo..mame aj spalnu aj detsku izbu na komplet zariadenu cez tento obchod a je to fajn..tesi ma, ze nabytok je cenovo dostupny..

22/11/2019 15:09
Tamara80

S Tempom máme my dobrú skúsenosť :) Pred niekoľkými rokmi sme si cez e-shop objednali sedačku, ktorá je stále aj dnes pekná ako na začiatku. Teraz asi dva týždne dozadu som si konečne našla stôl a stoličky, ktoré mi super sadli do jedálenského kúta, objednala som si ich a už ich aj máme doma a robia mi radosť. Páči sa mi to, že v ponuke májú aj farebné stoličky, super to oživí celú miestnosť, taký iný šmrnc to dá, takže ja som happy :)

21/11/2019 21:26
Milan Benčurik

Neodporucam, neodporucam, neodporucam aeste raz neodporucam a to mam uz dlhodobu skusenost.
Asi pred dvomi rokmi som si kupil kuchynsku linku na predajni v Senici. Ano bola lacna ale uz pri skladani som zistil preco.Nepresne narezane a zvrtane diely sa tazko dopasovavali ale poradil som si lebo som ,,fortielny chlap". Nereklamoval som lebo som potreboval byvat. Co sa tyka materialu tak bieda. Uz sa odlepuju hranovacie pasky a dvierka nabobtnavaju. Takze pocitam ze do roka ju budem menit. Samozrejme ze uz nie od Kondelu. Ale pisem toto z ineho dovodu. Bol som si doobjednat zasuvku do hlucheho miesta v linke. Objednane, zavolame ked pride. Presiel mesiac , nic. Na moj dotaz bola odpoved ze este nie je ale za tyzden. Takto to islo este 2 mesiace. Uz som nebol ani nastvany, uz to bolo na smiech. A hla po troch mesiacoch prisla. Hura. Podotykam ze to je linka ktoru maju stale v ponuke. No moja radost trvala len do chvile kym som doma balik rozbalil. Boli tam len dosky ale ziaden spojovaci material, ani madlo a ani kolajnicky. Na druhy den mi v predajni povedali prepacte vybavime a na buduci tyzden. Presiel dalsi mesiac a pol. Dnes som skusil a parada. Balicek mam na predajni, mozem prist. Hura do predajne. Zasa som sa pobavil. Prisli srouby a tuba s lepidlom. Madlo? Kolajnicky? vybavime, zavolame. Co dodat ? Groteska pokracuje.

23/10/2019 13:22
Adam

V živote už kondela nie..absolútne neodporúčam.Kúpil som si konferenčný stolík,proste totalne blato.Človek sa boji vôbec ten stolík handrou utierať,celý sa kýve a niečo na to položiť?chce to odvahu

27/09/2019 13:12
Danka

Spoločnosť Tempo Kondela vôbec neodporúčam. Kúpili sme si pohovku, poriadne sme na pohovke ani nesedeli a na druhý deň si sadla sestra a pravá predná nožička sa zlomila. Bohužiaľ, výroba je veľmi nekvalitná, nožička drží v tenkom drievku len kramličkami, takže sa nečudujem, že nožička sa zlomila aj pri nosnosti 60 kg, pričom na stránke je uvedená nosnosť 160kg. Chceli sme odstúpiť od zmluvy aby nám vrátili peniaze, lenže by sme tovar museli zaviesť do Nižnej na vlastné náklady. Preto sme radšej využili reklamáciu. Prišiel servisný technik, na pohovku sa ani nepozrel, keď sme mu povedali, že mu pohovku otočíme, nech vlastne vidí, v čom je vada, pousmial sa a povedal, že netreba, nechajte tak. Na čo potom prišiel? Spísal papier, že odmietame opravu a žiadame vrátenie peňazí. Tak som pohovku pofotila ja, poslala som fotky mailom. Po 3 týždňoch nám prišlo poštou vyjadrenie, že vada je spôsobená naším nekorektným mechanickým zaobchádzaním! Skoro mi nervy praskli. V momente som volala naspäť na reklamačné a po výmene názorov sme sa dohodli na tom, že si teda technik príde pohovku opraviť. Dúfam, že si donesie poriadne náradie a nech opraví všetky 4 nožičky, nieže sa nám o dva dni zlomí ďalšia nožička . Nech pri oprave aspoň vidí, ako je to nekvalitne vyrobené, že pochybili pri zhodnotení reklamácie a že chyba nebola naša, ale výrobcova.

17/06/2019 13:05
Renata

Nikdy viac nakolko sme kupili postel za 130e z plosticami kde este postrek nas stal 250e a reklamacia nam nebola uznana

05/09/2017 13:16
Ľudmila Sányová

Prosila by som informáciu, či vyrábate látkovú sedačku Alexia.

Ďakujem.

Pridať komentár


Pozrite si aj ďalšie obchody

Hodnotenie článku:
(85.6%)