Temponabytok.sk – Recenzia a skúsenosti

Firma Tempo Kondela, ktorá je zameraná na predaj nábytku a bytových doplnkov, pôsobí na trhu už viac ako 25 rokov. Tovar si môžete zakúpiť 2 spôsobmi – buď priamo cez e-shop, alebo v jednej z 22 predajní po celom Slovensku. O veľkosti firmy svedčí i to, že svojím sortimentom zásobuje 230 partnerských predajní na Slovensku a 260 predajní v Českej republike.

Temponabytok.sk recenzia obchodu

Serióznosť spoločnosti dokazujú viaceré certifikáty, ktoré za tú dobu získala, a to Bezpečný nákup od asociácie SAEC a Overené zákazníkmi od spoločnosti Heureka.

Sortiment obchodu

Tempo Kondela je obchod s nábytkom a bytovými doplnkami. To znamená, že v jeho ponuke nájdete všetko na zariadenie obývačky, kuchyne a jedálne, spálne, kúpeľne, detskej izby, predsiene – teda celého bytu. Okrem toho predáva aj nábytok do kancelárie, bytové doplnky, koberce, obrazy a fototapety. Nezabúda ani na majiteľov záhrad, ktorým ponúka nielen záhradný nábytok, ale aj párty stany, komplety do záhrady či hojdacie závesné kreslá.

Tempo Kondela ponuka tovaru

Doprava viacerými spôsobmi

Obchod Tempo Kondela ponúka zákazníkom niekoľko možnosti doručenia tovaru. Spoločnosť využíva služby kuriérskej spoločnosti. Tovar je vydávaný a distribuovaný z centrálneho skladu v Nižnej na Orave, ak sa na sklade nachádza, mal by vám byť dodaný do 48 hodín (neplatí pre kategóriu Obrazy a fototapety). V prípade, že vám bude tovar dodávať kuriér, za objednávky do 450 € za jeho služby zaplatíte 15 €, pri nákupe nad 450 € je doprava kuriérom zadarmo. V prípade, že by ste kupovali nábytok v kamennej predajni, môžete si zvoliť aj autodopravu spoločnosti. Firma doručuje nábytok aj v sobotu. Príplatok za túto službu činí 6 €.

Do 31. 12. 2020 má obchod akciu na dodanie tovaru. Pri objednávkach do 249,99 € je cena dopravy 6 €, pri nákupe nad 250 € je doprava zdarma.

Temponabytok.sk cena dopravy

Tovar si môžete prevziať aj osobne vo vami zvolenej predajni. V spôsobe dopravy stačí zvoliť osobný odber a vybrať predajňu. Za doručenie tovaru v tomto prípade neplatíte.

Výnimku tvorí kategória Obrazy a fototapety, tie dodáva spoločnosť buď poštou, alebo externým kuriérom. Slovenská pošta vám balík doručí do 10 pracovných dní za poplatok 5 €, poplatok za prepravu externým kuriérom je 8 €, balík dostanete do 7 pracovných dní. Zvoliť si môžete aj možnosť osobného odberu na predajni, v tomto prípade je doručenie taktiež bezplatné.

Platba kartou i na dobierku

Tempo Kondela ponúka viacero možností platby, takže si bez problémov každý vyberie to, čo mu vyhovuje. Platiť sa dá hotovosťou pri doručení tovaru na adresu (dobierka), ale aj online, na splátky, bezhotovostne v ktorejkoľvek banke alebo poštovotu poukážkou. Pokiaľ chcete platiť online, môžete tak urobiť cez e-platby VUB, cez Sporopay SLSP alebo cez platobnú bránu 24pay.

Zľavový a vernostný program

Obchod ponúka zákazníkom Vernostný program, vďaka ktorému môžu nakupovať v e-shope so zľavou vo výške od 4 do 13 % (podľa toho, či ide o bronzového, strieborného, zlatého alebo VIP klienta). Vo Vernostnom programe môžu získať zákazníci rôzne ďalšie zľavy (platia aj na zlacnený a akciový tovar), nemôžu sa však kombinovať s inými zľavami, napr. zľavovými kódmi.

Temponabytok.sk novoročný výpredaj

Spoločnosť Tempo Kondela na svojej stránke pravidelne uverejňuje akciové produkty. V rámci rôznych akcií bývajú k dispozícii aj zľavové kódy, s ktorými môžete bytové doplnky, nábytok, koberce či obrazy nakúpiť ešte lacnejšie.

Pre držiteľov vernostných kariet Sphere Card, Coop Jednota alebo Azet pripravila spoločnosť Zľavový program, vďaka ktorému môžu zákazníci v e-shope i kamenných obchodoch nakupovať pomocou spomínaných kariet s 3 % zľavou.

Reklamácia

Pokiaľ nie ste so zakúpeným tovarom spokojní, môžete podať reklamáciu e-mailom (na adresu reklamacne@tempo-kondela.sk) alebo telefonicky na tel. č.  +421 43 5507 650). Je potrebné vyplniť reklamačný formulár a postupovať podľa inštrukcií na stránke obchodu.

Kontakt

Tempo Kondela na svojej webstránke poskytuje kontaktný formulár, pomocou ktorého môžete obchodu položiť otázky. Spoločnosť môžete kontaktovať aj poštou na Tempo Kondela, s.r.o. Závodná 459, 02743 Nižná. Ak uprednostňujete mailovú komunikáciu, napíšte svoje otázky na info@temponabytok.sk. Počas pracovných dní môžete obchod kontaktovať aj telefonicky na tel. č. 02 40 100 100.

Hodnotenia a recenzie obchodu

Zákazníci vyjadrujú spokojnosť s kvalitou výrobkov, pozdáva sa im pomer kvalita/cena, ale aj krátka doba dodania tovaru. Kladne hodnotia dizajn nábytku a oceňujú široký výber ponúkaného tovaru. Nakupovanie z pohodlia domova sa ukazuje ako praktické a má veľmi dobrú odozvu. Väčšinu nábytku má spoločnosť priamo na sklade (až 95 %), čo je obrovská výhoda.

Hodnotenie Hodnotenie obchodu Tempo Kondela na heureka.sk

Recenzie a skúsenosti s obchodom Tempo Kondela na heureka.sk

Obchod sa nevyhol ani negatívnym recenziám. Nespokojnosť u kupujúcich vyvoláva zlá komunikácia obchodu, niektorí uvádzajú, že stránka je pomalá a neprehľadná. Zlé skúsenosti majú viacerí kupujúci s kvalitou tovaru – prišiel im poškodený, väčšinou s drobnými škrabancami.

Výzva zákazníkom

Máte osobné skúsenosti s nákupom v Tempo Kondela? Podľte sa o ne v komentároch a pomôžte potenciálnym zákazníkom sa zorientovať v službách tohto obchodu. Vďaka vašim skúsenostiam sa budú vedieť lepšie rozhodnúť, či nakúpiť tovar v tomto obchode.


Komentáre

03/09/2020 13:06
Lukáš

Absolútne neodporúčam tento e- shop s nábytkom, zamietli reklamáciu postele a dôvod bol mechanické poškodenie zákazníkom, pritom posteľ bola štandartne používaná, slaby tenký rošt, tak isto aj nožičky, aj pri obhliadke mali blbé reči, takže 150€ za postel zbytočne vyhodené a postel zničená a nepoužitelná, ďakujem tempo Kondela! Teraz musíme kupovať novú a zatiaľ spať s madracom na zemi.

30/08/2020 20:39
Bronislava

Najhorší eshop, tovar ani po 3mesiacoch, výhovorky že Corona. No tak, rúško na hube ti nebráni píliť dosky. Bud pracujete, alebo nie. A ked nie, píšte pravdu, že tovar buide o trištvrte roka, NIE vždy dva dni pred termínom posunúť dodanie 10-12dní- to je podvod a zavádzanie zákazníka.

21/08/2020 16:48
Gabriela

Tento internetový eshop absolútne neodporúčam! Najhoršia skúsenosť s nakupovaním nábytku doposiaľ práve s týmto eshopom. Jedálenské stoličky, ktoré sme si objednali prišli poškodené - velvet poťah bol na jednej stoličke ako keby prerezaný nejakým ostrým predmetom, na ďalšej bola na poťahu diera ako od cigarety. Zo 6 stoličiek mali štyri po namontovaní nožičiek úplne chybný sklon. Po objednaní 6 rovnakých svetlosivých stoličiek prišli dve stoličky v inom odtieni sivej farby. Proste celé zle! Vyplnila som reklamačný formulár, no zatiaľ absolútne žiadna odpoveď z reklamačného oddelenia. Z tohto obchodu už viac nebudem stopercentne nikdy nič objednávať.

18/08/2020 10:26
Martina

Nikdy viac TEMPO - KONDELA!!!! Objednali sme závesné ratanové kreslo, ktoré prišlo bez spojovacieho materiálu.

16/08/2020 18:32
Mila61

spoľahlivý obchod, rýchle dodanie, objednala som si obývačkovú zostavu a aj jedálenský stôl so stoličkami a všetko mi to prišlo rýchlo a perfektne zabalené...odporúčam...:)

02/08/2020 17:15
Viera Považanová

Kúpila som si skriňu pekná ,dobrý materiál ,dobré dodanie ale neskôr som ju našla od iného dodávateľa o 60 euro lacnejšiu čo si myslím že je dosť ,druhý krát si dám pozor

03/01/2020 13:46
Ladislav Menyhert

Dobry den .Neviem Vás este ohodnit nakolko som objednany tovar este nedostal. Dakujem.Ostávam s pozdravom.p.Menyhert

02/12/2019 09:47
Simona Petrusová

U Kondelu sme si zaobstarali celu spalnu, konkretne komplet Gabriela, paci sa mi ta nadcasovost toho nabytku, objednali sme si ju cez eshop, vsetko prislo starostlivo zabalene a v baleni bolo vsetko, co sme na zmontovanie potrebovali. Plus som si este dokupila police do skrine, pretoze mame viacej triciek a takych veci a to mi je pohodlnejsie, ked su poskladane a usporiadane v polickach. Takze ja sa z toho nakupu velmi tesim a teraz sa chystam este aj mamke objednat stolicky do jedalne ako vianocny darcek.

28/11/2019 16:03
Milan Benčurik

Tak sa lady pohli. Predoslu recenziu som poslal na reklamacne oddelenie, ale nikto sa mi neozval. Az vcera mi volali z predajne ze mam dalsi balicek. Dnes som ho bol vyzdvihnut a mam po tretej zasielke kompletny suplik. Pani na predajni sa mi ospravedlnovala a vraj na dalsi nakup dostanem 15% zlavu. Dakujem ale nabuduce budem urcite nakupovat inde.

24/11/2019 09:08
Stancika

..peknee kusy nabytku..rozne styly..ja mam uplne iny vkus ako moja segra a aj tak sme si v Tempe vybrali obe, co sme chceli..co sa nam pacilo..mame aj spalnu aj detsku izbu na komplet zariadenu cez tento obchod a je to fajn..tesi ma, ze nabytok je cenovo dostupny..

22/11/2019 15:09
Tamara80

S Tempom máme my dobrú skúsenosť :) Pred niekoľkými rokmi sme si cez e-shop objednali sedačku, ktorá je stále aj dnes pekná ako na začiatku. Teraz asi dva týždne dozadu som si konečne našla stôl a stoličky, ktoré mi super sadli do jedálenského kúta, objednala som si ich a už ich aj máme doma a robia mi radosť. Páči sa mi to, že v ponuke májú aj farebné stoličky, super to oživí celú miestnosť, taký iný šmrnc to dá, takže ja som happy :)

21/11/2019 21:26
Milan Benčurik

Neodporucam, neodporucam, neodporucam aeste raz neodporucam a to mam uz dlhodobu skusenost.
Asi pred dvomi rokmi som si kupil kuchynsku linku na predajni v Senici. Ano bola lacna ale uz pri skladani som zistil preco.Nepresne narezane a zvrtane diely sa tazko dopasovavali ale poradil som si lebo som ,,fortielny chlap". Nereklamoval som lebo som potreboval byvat. Co sa tyka materialu tak bieda. Uz sa odlepuju hranovacie pasky a dvierka nabobtnavaju. Takze pocitam ze do roka ju budem menit. Samozrejme ze uz nie od Kondelu. Ale pisem toto z ineho dovodu. Bol som si doobjednat zasuvku do hlucheho miesta v linke. Objednane, zavolame ked pride. Presiel mesiac , nic. Na moj dotaz bola odpoved ze este nie je ale za tyzden. Takto to islo este 2 mesiace. Uz som nebol ani nastvany, uz to bolo na smiech. A hla po troch mesiacoch prisla. Hura. Podotykam ze to je linka ktoru maju stale v ponuke. No moja radost trvala len do chvile kym som doma balik rozbalil. Boli tam len dosky ale ziaden spojovaci material, ani madlo a ani kolajnicky. Na druhy den mi v predajni povedali prepacte vybavime a na buduci tyzden. Presiel dalsi mesiac a pol. Dnes som skusil a parada. Balicek mam na predajni, mozem prist. Hura do predajne. Zasa som sa pobavil. Prisli srouby a tuba s lepidlom. Madlo? Kolajnicky? vybavime, zavolame. Co dodat ? Groteska pokracuje.

23/10/2019 13:22
Adam

V živote už kondela nie..absolútne neodporúčam.Kúpil som si konferenčný stolík,proste totalne blato.Človek sa boji vôbec ten stolík handrou utierať,celý sa kýve a niečo na to položiť?chce to odvahu

27/09/2019 13:12
Danka

Spoločnosť Tempo Kondela vôbec neodporúčam. Kúpili sme si pohovku, poriadne sme na pohovke ani nesedeli a na druhý deň si sadla sestra a pravá predná nožička sa zlomila. Bohužiaľ, výroba je veľmi nekvalitná, nožička drží v tenkom drievku len kramličkami, takže sa nečudujem, že nožička sa zlomila aj pri nosnosti 60 kg, pričom na stránke je uvedená nosnosť 160kg. Chceli sme odstúpiť od zmluvy aby nám vrátili peniaze, lenže by sme tovar museli zaviesť do Nižnej na vlastné náklady. Preto sme radšej využili reklamáciu. Prišiel servisný technik, na pohovku sa ani nepozrel, keď sme mu povedali, že mu pohovku otočíme, nech vlastne vidí, v čom je vada, pousmial sa a povedal, že netreba, nechajte tak. Na čo potom prišiel? Spísal papier, že odmietame opravu a žiadame vrátenie peňazí. Tak som pohovku pofotila ja, poslala som fotky mailom. Po 3 týždňoch nám prišlo poštou vyjadrenie, že vada je spôsobená naším nekorektným mechanickým zaobchádzaním! Skoro mi nervy praskli. V momente som volala naspäť na reklamačné a po výmene názorov sme sa dohodli na tom, že si teda technik príde pohovku opraviť. Dúfam, že si donesie poriadne náradie a nech opraví všetky 4 nožičky, nieže sa nám o dva dni zlomí ďalšia nožička . Nech pri oprave aspoň vidí, ako je to nekvalitne vyrobené, že pochybili pri zhodnotení reklamácie a že chyba nebola naša, ale výrobcova.

17/06/2019 13:05
Renata

Nikdy viac nakolko sme kupili postel za 130e z plosticami kde este postrek nas stal 250e a reklamacia nam nebola uznana

05/09/2017 13:16
Ľudmila Sányová

Prosila by som informáciu, či vyrábate látkovú sedačku Alexia.

Ďakujem.

Pridať komentár


Pozrite si aj ďalšie obchody

Hodnotenie článku:
(86%)