Lidl-shop.sk – recenzia a skúsenosti

Lidl je nemecká spoločnosť, ktorá svoje obchody po prvýkrát otvorila v roku 1973 v Nemecku. Neskôr sa šíri ďalej aj do iných krajín a vďaka spokojnosti zákazníkov a obrovským pokrokom sa momentálne nachádza v 30 krajinách sveta.

Lidl-shop.sk - recenzia, skúsenosti, hodnotenie

V septembri 2004 sa Lidl dostal až sem k nám a otvára svojich prvých 14 predajní, ktorých počet sa do konca roka zvýšil až na 39. Hoci je Lidl na Slovensku už nejakých pár rokov, s možnosťou nakupovania cez internet prišiel len nedávno. 

Sortiment

Fráza: "V Lidli nájdete naozaj všetko", je na mieste, ale! Lidl-shop.sk sa zatiaľ zameriava len na nepotravinový sortiment. Na druhej strane v ňom nájdete aj to, čo v predajni buď ešte nie je, ale bolo a vám sa neušlo. Sortiment Lidl-shopu zahŕňa tovar, ktorý je pre ženy, mužov a deti. Prostredníctvom 6 kategórií kategórií sa v ňom rýchlo zorientujete, obsahuje: móda, ktorá poteší hlavne ženy; dielňa a záhrada, ktorá je pútavá pre chlapov, vďaka kvalitnej značke Parkside; šport a voľný čas; bývanie; domácnosť a detský svet, ktorí zaujme hlavne vaše deti. Každý člen rodiny si príde na svoje. Lidl-shop disponuje aj výnimočnou sekciu "Predpredaj", kde môžete byť ako prví, v zakúpení si tovaru, ktorý ešte nie je ani na predajniach.

Spôsob vybavovania objednávok 

Objednávka sa realizuje klasickým spôsobom. Lidl sa snaží objednaný tovar zaslať do 3 dní priamo k zákazníkovi, pričom pri každom tovare, ktorý sa chystáte zakúpiť, je uvedené či sa nachádza alebo nenachádza na sklade. Stav svojej objednávky môžete sledovať prostredníctvom svojho zákazníckeho účtu, ktorý ponúka aj možnosť bezplatného vrátenia tovaru do 30 dní.

Doprava

Čo sa týka dopravy, nielen, že poskytuje možnosť dodania tovaru nad 50 € zadarmo, ale pohyb zásielky môžete prostredníctvom svojho Lidl konta aj sledovať. Pri nižšej objednávke platíte za dopravu klasický poplatok a to 3,90 €. Nevýhodou je, že Lidl nedodáva tovar do zahraničia, teda ak ste našli niečo na Lidl-shop.cz, čo na SK už nie je, doprava na Slovensko nie je možná. Ďalšou nevýhodou je aj to, že zatiaľ nie je možné si objednaný tovar vyzdvihnúť v niektorej predajni Lidl. 

Reklamácia

Ak sa stalo, že tovar sa vrámci záručnej doby, ktorá podľa zákona trvá 24 mesiacov, poškodil, môžete ho vyreklamovať v ktorejkoľvek predajni Lidl. Samozrejme, že produkt musí byť kompletný, s priloženým dokladom o zakúpení. Posúdenie reklamácie trvá maximálne 30 dní. 

Kontakt

Lidl-shop myslel v tomto prípade opäť na svojich zákazníkov, aby čo najviac ušetrili a na svojej online stránke poskytuje kontaktný formulár, kde sa môžete obrátiť s vašimi otázkami, kedykoľvek budete chcieť.

Pre čo ešte efektívnejšiu komunikáciu funguje od pondelka do soboty bezplatná zákaznícka linka, ktorá je vám k dispozícii každý deň, okrem nedele, od 8:00 do 18:00. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte Lidl-shop.sk kontaktovať na tel. č. 0800 005 095

Skúsenosti

Na Heureka.sk, kde majú ľudia možnosť hodnotiť rôzne predajne, sme našli aj hodnotenia v rámci Lidl-shopu. Vaše príspevky sú pozitívne, ako sme aj očakávali. Celkové hodnotenie je 4,6 z 5, čo predstavuje až 95 %-tnú spokojnosť. 

Hodnotenie lidl-shop.sk na heureke

Recenzie a skúsenosti s Lidl-shop.sk na Slovensku

Najviac si pochvaľujete doručenie, super ceny a bohatý sortiment. Páči sa vám aj možnosť vrátenia tovaru do 30 dní, pričom poplatok za poštovné, v prípade vytvorenia svojho zákazníckeho Lidl konta, hradí v tomto prípade Lidl. 

Výzva zákazníkom eshopu

Máte osobné skúsenosti s nákupom v e-shope Lidl-shop-sk? Podeľte sa o ne s potenciálnymi zákazníkmi v komentároch a pomôžte im zorientovať sa v ponuke tovaru a služieb tohto elektronického obchodu. Zároveň im pomôžete rozhodnúť sa, či tovar z obchodu objednať alebo nie.


Komentáre

27/11/2020 19:20
Mário

Ja som nahodou spokojný z lidl shopom

26/11/2020 18:01
anton

reklamujem poškodený tovar ktorý my prišiel kurierom niečo strašne emajlujeme snimi už druhý týždeň a stále nič už som z toho na nervy už by som od nich nechcel ani zadarmo

16/11/2020 08:56
Vika

Uplna retardacia lidl eshopu...
Urobila som objednavku na dobierku, logicky mi prislo ze to bude postou, zrazu mi dnes zvoni mobil spali sme jasne mimo adresy, KURIER!!! Z DPD!!! V OBJEDNAVKE NIKDE NEBOL SPOMENUTY, BOHUZIAL BALICEK NEPREBEREME NEMAME SA NA TU ADRESU AKO OKAMZITE DOSTAVIT V TENTO DEN, mysleli sme ze dobierka ze bude zlty listocek co pocka v schranke!!!

07/11/2020 11:32
Veronika kristofikova

Hroza kolektív na picu robiea si čo chcú ale čo už človek si nevyberiee

07/11/2020 11:30
Žofia Kvockova

Prosím vás. Zoberte v Terchovej lredavackam v lidli tie nasluchatka alebo skúste ísť a polocuvajte ako sa tie baby rozprávajú

25/10/2020 09:51
Yntel

Ten isty tovar na strankach nemeckeho Lidla za 63 €, na strankach ceskeho za 66 €, doprava zadarmo, na strankach polskeho 61 €, doprava zadarmo. Na strankach slovenskeho za 75 €, doprava 4 €, krasa. Takto je to tam, predpokladam, so vsetkym.

20/10/2020 10:29
Robert

28.9.2020 mi bol doruceny tovar objednany z lidl eshopu. Po rozbaleni som ho hned zabalil a siel reklamovat do lidl predajne(moj tovar som mal doma asi 5 minut). Bolo jasne vidiet, ze tento tovar bol uz pouzity a pravdepodobne tiez uz raz reklamovany. Do dnesneho dna nemam tovar, nemam peniaze.a stale cakam na vysledok reklamacie. Predpokladam ze ho opravia a opat mi ho zaslu. V zivote uz nic nekupim cez lidl eshop.

19/08/2020 15:29
Ladislav

Uz som viac krat objednaval z lidl shopu ale toto bolo na posledy.. pri troch objednavkach sa mi zdalo,ze tovar je pouzity,alebo min.otvoreny.pri polednej objednavke(asi pri piatej som otvotil krabicu a sa mi potvrdilo ze tovar kupeny na eshope je bud uz rozobraty alebo vrateny od zakaznikov) drziak komplet ulomeny.uz som.len zvedavy ako to vyreklamujem..UZ NIKDY VIAC NEKUPIM Z ESHOPU POUZITE A VRATENE VECY !!!...NEODPORUCAM !!!!

11/07/2020 15:42
anna Čičmancová

Som absolútne nespokojná..

30/06/2020 22:38
Klaudia

Pokial eshop Lidl bude na dorucovanie zasielok vyuzivat prepravnu spolocnost GEIS/DPD, tak pride urcite o velke mnozstvo zakaznikov. Uz tyzden cakam na zakupenu brusku, ktora podla sledovania zakazky chodi hore-dole Zvolen - Nitra ( uolne mimo moj okres) a to som zvedava v akom stave pride

06/05/2020 13:32
Ondrej

Kúpil som stojanovú vrtačku bench drill dp16vls, na pohľad sa mi páčila no keď som ju uviedol do chodu vretenová hlava mala hádzavosť do boku viac ako milimeter, príliš hučí a hreje sa motor. Keď som ju reklamoval, po troch týždňoch prišla odpoveď že je všetko v poriadku. Jak hantaká bučora je v poriadku, tak je potom taká istá ako celý Lidl.urmiso

06/04/2020 09:05
Jano

Neodporúčam. Robia s absolútne najhoršou kuriérskou firmou, ktorá balík držala týždeň na sklade a potom došiel v stave, za ktorý sa hanbil aj kuriér. Okrem toho poplietli objednávku a poslali nesprávnu veľkosť. Ako riešenie ponúkli, že JA to mám poslať na pošte a potom spraviť novú objednávku. A k tomu ako bonus blahosklonne ponúkli kupón na dopravu zdarma, ktorá zdarma aj tak je. Príšerný klientsky servis, ale čo sa dalo od Lidla čakať, že? Zrejme im stojí za tie hlúpe štyri eurá strata kredibility, mne určite nestoja za to, aby som sa takto namáhal. Ale som v šoku. Hanba.

19/03/2020 15:29
Elvira Lukáčová

Nie som spokojna z lidl-shopom, u mňa 0 bodov. Uz tri dni ma natahuju z reklamaciou, a ked si myslim ze uz je vsetko ok, tak mi odoslu doklad tak, aby sa nedalo poriadne vytlacit, len aby som nemohla zadarmo vratit poskodeny toustovač. Aj aliexpress je lepsi ako lidl shop. A ked napisem e-mail, tak ani nereaguju,tak ako by mali. Neobjednajte nic, pride poskodeny tovar.

06/01/2020 11:00
alena

nie som spokojna, len ma natahuju.. objednavka spred 3 tyzdnov dodnes nie je doma, lidl eshop podla mna nie je dobra volba, tovar proste nedorucuju

16/12/2019 14:33
Lubos

Mal som dostat tovar kurierom, dostal som oznamenie, ze mi dnes bude dorucovany tovar, ale co sa stalo? Kurier mi ani nezavolal a uviedol, zevraj ja som navrhol, aby to nechal na poste. Naco potom platim kuriera, ked si musim ist osobne pre tovar niekde do trantarie? Neviem, kde nastala chyba, ale je to dost neseriozne.

10/12/2019 14:17
lucia

konecne je lidl eshop aj na Slovensku, dost tu chybal a to hlavne tym, ktori ziju v mensich mestach, kam sa ponuka z letakov castokrat vobec nedostala... u mna palec hore, mohlo to byt aj ovela ovela skor!

Pridať komentár


Pozrite si aj ďalšie obchody

Hodnotenie článku:
(92.4%)