DORMEO NATURE´s I SIVA 200x200 110076953
(80.6%)
DORMEO NATURE´s I SIVA 200x200 110076953
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 39,99 €

Parametre a popis produktu

Uistite sa, že členovia vašej rodiny sú prikrytí a v pohodlí počas teplejších nocí s ľahkou dekou z tureckej bavlny. Mäkká a priedušná tkanina vám umožní vychutnať si pocit bezpečia bez prehrievania počas prepotených a lepkavých nocí. Navrhnutá s elegantným kvetinovým alebo listovým vzorom a dostupná v 2 farbách a 3 praktických veľkostiach. Ideálna na použitie ako prehoz alebo na piknik.

BUĎTE V POHODLÍ POČAS TEPLEJŠÍCH NOCÍ
Dni sa predlžujú a noci otepľujú, preto nastal čas odložiť ťažké rodinné prikrývky a vytiahnuť ľahké, priedušné celobavlnené deky, ktoré vás prikryjú a poskytnú mierne teplo, aby ste sa pri zaspávaní cítili bezpečne a užili si celú noc v pohodlí a bez prehrievania.


ÚPLNE PRIRODZENÝ POCIT POHODLIA A BEZPEČIA
Je to skvelý pocit byť prikrytý dekou alebo prehozom s úžasným pohodlím a bezpečnosťou, ktorú poskytuje jedna vrstva ľahkej a priedušnej deky ideálnej na leto. Nastal čas pridať do vašej zbierky doplnkov do spálne nejaké ľahké letné prikrývky s všestrannou bavlnenou dekou Nature.


VYROBENÁ ZO 100 % MÄKKEJ A PRIEDUŠNEJ TURECKEJ BAVLNY
Úplne prírodná bavlna sa používa už po stáročia kvôli jej pozoruhodnej kombinácii vlastností. Je mäkká, priedušná, savá a hypoalergénna, takže je ideálna na dotyk s pokožkou v oblečení alebo posteľnej bielizni. Zároveň je pevná, odolná a dokáže si zachovať svoju farbu a tvar po celé roky, čo z nej robí praktickú a cenovo dostupnú tkaninu. Preto je to najlepší materiál na letnú prikrývku, ktorú budete radi držať a odpočívať pod ňou, kým budete pokojne zaspávať.


DODAJTE FARBU A ŠTÝL DO KAŽDEJ MIESTNOSTI, MÔŽETE JU POUŽIŤ DOKONCA AJ VONKU
Bavlnená deka Dormeo Nature je určená na použitie v spálni a je k dispozícii v 2 farbách, s kvetinovým alebo listovým vzorom, a dodá nový štýl na osvieženie každej miestnosti.

-Prehoďte ju cez pohovku, stoličku, lavičku alebo iné predmety na dodanie mäkkosti a farby.
-Môžete si ju vziať aj von a položiť na zem alebo si zabezpečiť trochu extra tepla či ochrany pred slnkom v záhrade alebo na pláži, pri kempovaní alebo na piknikoch.
-Majte ju v aute, aby ste ochránili sedadlá pred mokrými alebo špinavými psami aj po tých najblatistejších dobrodružstvách.


DOSTUPNÁ 3 VEĽKOSTIACH
Táto letná deka je k dispozícii v troch populárnych veľkostiach 130x190, 200x200 a 220x220 cm. Môže sa prať v práčke pri teplote 60° C a rýchlo schne pre jednoduché použitie a hygienu. Ideálny doplnok do vašej kolekcie vysokokvalitných posteľných doplnkoch Dormeo pre skvelý spánok počas každého ročného obdobia.

Vlastnosti

FarbaSivá

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NATURE´s I SIVA 200x200 110076953 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 39,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NATURE´s I SIVA 200x200 110076953


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy