GRANNA Ranč 1-02141
(78.4%)
GRANNA Ranč 1-02141
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 15,99 €

Parametre a popis produktu

Pokračovanie bestselleru Superfarmár! Kupuješ pôdu, chováš zvieratá, zväčšuješ stádo, zvyšuješ svoj zisk! Ranč je ideálna hra pre celú rodinu. Oproti pôvodnému Superfarmárovi poskytuje rozšírené rozhodovacie možnosti, je preto strategicky náročnejší. Cieľom hry zostáva i naďalej zhromaždenie všetkých druhov domácich zvierat. Farmári teraz však musia nielen čo najvýhodnejšie vymieňať a množiť svoje zvieratá, ale tiež plánovať nákup pastvín, na ktorých sa ich stáda budú pásť. Vlk a líška sa však pohybujú v blízkom lese a môžu kedykoľvek zaútočiť na všetkých hráčov! Herný systém poskytuje nové herné varianty a pritom zostáva rovnako zábavný ako pri pôvodnom Superfarmárovi. Návod v češtine i v slovenčine.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o GRANNA Ranč 1-02141 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 15,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka GRANNA Ranč 1-02141

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy