Leifheit Rotation Disc Mop Ergo 55413
(81.8%)
Leifheit Rotation Disc Mop Ergo 55413
Bežná cena: 32,99 €

Parametre a popis produktu

Leifheit Set Rotation Disc Mop Ergo

Pri upratovaní so súpravou Rotation Disc Mop Ergo nemusíte ohýbať chrbát a vaše ruky sa vôbec nedotknú špinavej vody. Rotačný systém je umiestnený priamo v rukoväti mopu. Kĺb, ktorý spája hlavu mopu s rukoväťou, je veľmi flexibilný. Umožňuje vytierať až do osmičky a dosiahnuť aj na ťažko prístupné miesta. Bavlnený strapcový mop je vhodný na dlaždice a kamenné podlahy a je obzvlášť vhodný napríklad na čistenie schodov. Strapce, ktoré sú pripevnené k plastovému krúžku, možno v prípade potreby z hlavice mopu vybrať a vyprať v práčke.
Vedro je vybavené ergonomicky tvarovanou pozdĺžnou rukoväťou na bezpečné prenášanie a skladovanie celej súpravy. Výlevka spolu s veľkým otvorom v rukoväti slúži na bezpečné vyprázdnenie vedra. Po skončení upratovania môžete zafixovať mop do držadla vedra a takto kompaktne ho uložiť.

Upratovací set Leifheit Rotation Disc Mop Ergo obsahuje:

strapcový mop s rotáciou v rukoväti
vedro
rotačná komora

Parametre upratovacieho setu Leifheit Rotation Disc Mop Ergo:

rotačný systém umiestnený priamo v rukoväti mopu
rýchle ukončenie žmýkania používateľom mopu
flexibilný kĺb: 360° rotácia umožňuje vytieranie v tvare osmičky

celkový objem vedra: 20 l
prevádzkový objem vedra: 6 l
farba: zelená / tyrkysová
hmotnosť: 1,79 kg
rozmery balenia: 46,6 x 26,5 x 26 cm

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Leifheit Rotation Disc Mop Ergo 55413 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 32,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Leifheit Rotation Disc Mop Ergo 55413


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy