DORMEO Warm Hug 2022, 130x190 cm, modrý 110077833
(80.4%)
DORMEO Warm Hug 2022, 130x190 cm, modrý 110077833
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 39,99 €

Parametre a popis produktu

Hrejivý set Warm Hug 2022

Darujte sebe alebo svojim najmilším objatie s novým hrejivým setom Warm Hug. Ideálna kombinácia mäkkého vankúša ako stvoreného na objímanie a príjemnej deky, do ktorej sa každý rád zabalí. Skvelá na doma aj na cesty. Ideálny darček. Vyrobený z kvalitných materiálov a môže sa prať pri teplote 30 °C.

Užite si tohtoročnú zimu s hrejivými objatiami

Nie je nič lepšie ako zostať počas chladnejších a dlhých večerov doma, prikrytý jemnou, prítulnou a teplou dekou, popíjať obľúbený nápoj a pritom čítať knihu alebo sledovať televíziu s mäkučkým vankúšom Warm Hug za chrbtom.

Jedinečné pohodlie s najlepšími materiálmi

Každá súprava Warm Hug ponúka skutočné pohodlie cez príjemný pocit na dotyk. Jedinečná kombináciu materiálov a štruktúr Vám pomôže uvoľniť sa, relaxovať a vytvoriť z Vášho domova útulné útočisko počas celej zimy. Deka má obojstranný dizajn, pričom jedna strana je z plyšového flanelového flísu s líniami alebo so zamatovým jednoliatym moderným vzorom a druhá strana je zo super mäkkej a elegantnej bielej umelej kožušiny. Vankúš je vyplnený mikrovláknami Wellsleep® pre lepší objem, ľahkosť, vzdušnosť a mäkkosť. Rovnako ako prikrývka aj vankúš má obojstranný dizajn.

Desiatky možností použitia doma aj vonku

Súprava Warm Hug je ideálnym darčekom vďaka svojej praktickej všestrannosti, a možno ju využiť v celom dome.

Schúľte sa pod deku na gauči, vychutnajte si film, knihu alebo rozhovor
Dodajte každej posteli trochu viac tepla a mäkkosti
Deku použite ako prehoz a spolu s vankúšom dodajte ktorejkoľvek miestnosti farbu a štruktúru
Vezmite si ju so sebou do kempu alebo na cesty a doprajte si pohodlie domova
Zababušte sa do nej na prechádzke po záhrade
Vďaka gombíkom na zapínanie si môžete deku ľahko omotať okolo seba alebo si vytvoriť vrecko na nohy, aby ste si počas tejto sezóny mohli dopriať viac tepla

Vlastnosti

FarbaModrá
ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Warm Hug 2022, 130x190 cm, modrý 110077833 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 39,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Warm Hug 2022, 130x190 cm, modrý 110077833


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy