Dreja - Kúpeľňová skrinka BONO SZZ 70 umývadlo Glance - N01 Biela lesk / D15 Nebraska 277536
(79.2%)
Dreja - Kúpeľňová skrinka BONO SZZ 70 umývadlo Glance - N01 Biela lesk / D15 Nebraska 277536
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 491,30 €

Parametre a popis produktu

Kúpeľňová skriňa BONO SZZ 70, radu BONO, je vďaka svojim rozmerom vhodným adeptom do menších kúpeľní. Je veľmi praktická, sofistikovaná a môžete ju mať doma už do 5 pracovných dní. A čo viac? Vďaka priestornej zásuvke v nej uložíte všetko potrebné. Parametre skrine Vnútorný priestor kúpeľňovej skrinky BONO je riešený jednou zásuvkou, ktorá je uložená na značkových výsuvoch Hettich s celoživotnou garanciou. Zásuvka umožňuje otváranie za čelo. Uvedená cena je vrátane značkového keramického umývadla Glance 70. Povrchové úpravy Kúpeľňovú skrinku BONO SZZ 70 ponúkame len v troch najobľúbenejších drevodekoroch (Cafe, Arlington, Nebraska) a klasickej bielej matnej aj lesklej. Mohlo by vás zaujímať: skriňa je vhodná do menších kúpeľní. priestorná zásuvka je uložená na značkových výsuvoch Hettich. súčasťou ceny je elegantné keramické umývadlo Glance. skriňu môžete mať doma už do 5 pracovných dní.

Vlastnosti

FarbaBiela

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dreja - Kúpeľňová skrinka BONO SZZ 70 umývadlo Glance - N01 Biela lesk / D15 Nebraska 277536 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 491,30€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dreja - Kúpeľňová skrinka BONO SZZ 70 umývadlo Glance - N01 Biela lesk / D15 Nebraska 277536

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy