Dřevojas - Skriňa vysoká ENZO SVD2 35 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk / Levé (54079)
(79%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Vysoká kúpeľňová skriňa ENZO SVD2 35 v závesnom prevedení. Korpus aj dvierka skrine sú vyrobené z kvalitných MDF dosiek s povrchovou úpravou vo vysokom lesku. Predné hrany skrinky sú zaoblené. Dvierka sú uložené na kvalitných pántoch značky Hettich. V našej štandardnej ponuke nájdete biele alebo béžové prevedenie vo vysokom lesku, možná je aj varianta v modernej béžovej matnej. V rámci programu Individual si ale môžete vybrať prakticky akúkoľvek farbu skrinky (zo vzorkovníku RAL/NCS). Univerzálnosť skrinky: Pravá alebo ľavá Túto skriňu je možné použiť v pravom aj ľavom prevedení. Dodávaná skriňa má dvierka už primontované. Vnútri skrinky sú predvŕtané malé otvory pre inštaláciu pántov pre pravé aj ľavé prevedenie. Celá montáž je veľmi jednoduchá. Vnútorné usporiadanie skrine ENZO Skriňa je rozdelená drevenou policou na dve rovnaké polovice, čomu odpovedá umiestnenie dvierok. Každá z dvoch polovíc skrine ďalej obsahuje dve sklenené police. Celkom je teda k dispozícii šesť praktických políc. Praktické informácie - súhrn Túto kúpeľňovú skrinku dodávame v závesnom prevedení. Otváranie dvierok zaisťujú značkové pánty Hettich s jemným dovieraním. Skrinku ENZO SVZ 35 S je možné použiť v pravom aj ľavom prevedení.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Dřevojas - Skriňa vysoká ENZO SVD2 35 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk / Levé (54079) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 478,55€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Dřevojas - Skriňa vysoká ENZO SVD2 35 - L04 Béžová vysoký lesk / L04 Béžová vysoký lesk / Levé (54079)

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy