Electrolux LKI64020AX 940002970
(79.8%)
Electrolux LKI64020AX 940002970
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 650,00 €

Parametre a popis produktu

Chrumkavé a zdravšie jedlá s AirFry 
Doprajte si dokonalé chrumkavé hranolčeky alebo chutnú zeleninu upečenú s menším množstvom oleja s pomocou špeciálnej funkcie na plechu AirFry. Perforovaný plech umožňuje horúcemu vzduchu vo vnútri rúry neobmedzene cirkulovať, takže sa jedlo pečie zo všetkých strán. 

Lepší prístup k pokrmom vďaka teleskopickým výsuvom 
eleskopické výsuvy v tomto sporáku uľahčujú prípravu jedál. Môžete pohodlne vytiahnuť rošty a mať lepší prístup ku všetkému vo vnútri. Bezpečné uzamykanie zabraňuje ich prevráteniu alebo vypadneniu. To vám dá obe ruky volné na pečenie a korenenie.  

Rovnomerne uvarené jedlo 
Vďaka ohrevu s ventilátorom sa v rúre dosahuje lepšia distribúcia tepla, preto budú jedlá pripravené rovnomerne a dokonale. 

Tiché a hladké zatváranie: dvere, ktoré sa vždy jemne zatvárajú 
Dvierka na tejto rúre sa vždy zatvoria jemne a tichučko vďaka SoftClosing - ideálne, keď sa ponáhľate a jednoducho nemáte čas zatvoriť rúru opatrne. 

Sloboda variť toľko, koľko chcete 
Naše plechy na pečenie sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny priestor vo vnútri. Vďaka tomuto voľnému priestoru môžete pripravovať niekoľko jedál alebo veľké dávky jedla naraz. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Electrolux LKI64020AX 940002970 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 650,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Electrolux LKI64020AX 940002970


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy