Kela Dóza na maslo keramická MAILA KL-12569
(79.8%)
Kela Dóza na maslo keramická MAILA KL-12569
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 14,99 €

Parametre a popis produktu

Keramická dóza na maslo s vekom od nemeckej značky KELA. Nespornou výhodou oproti plastovým alebo akrylovým máslenkám je, že môžete maslo na keramike priamo krájať bez toho, aby ste ju akokoľvek poškodili.Priestranné veko stačí otočiť dnom dole a máte praktickú misku treba na rozpúšťanie masla v mikrovlnnej rúre. Dóza na maslo bude ideálnym pomocníkom do každej kuchyne, pretože bez masla sa pri varení skrátka nezaobídete. Udržujte ho preto čerstvé a stále voňavé - stačí kocku masla vložiť do dózy.Keramika je zdravotne nezávadná a uchová maslo v hygienickom prostredí.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Kela Dóza na maslo keramická MAILA KL-12569 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 14,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Kela Dóza na maslo keramická MAILA KL-12569


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy