Liebherr SIFNSf 5128 999214251
(80.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

NoFrost
Keď otvoríte svoj mraziaci priečinok, chcete vidieť zmrazené potraviny – ale určite žiadny ľad a námrazu. NoFrost chráni mraziaci priestor pred neželanou tvorbou námrazy, ktorá spotrebúva veľa energie a občas je drahá. NoFrost znamená: Už žiadne namáhavé a časovo náročné odmrazovanie mraziaceho priečinku, viac času na iné vec – a úspora peňazí.

Možnosť dovybavenia so SmartDeviceBox
Chcete byť vybavení pre budúcnosť Smart Home? Vaša chladnička Liebherr vám rada pomôže: Môže ju dovybaviť so SmartDeviceBox, ktorý dostane vašu chladničku Liebherr na internet. SmartDeviceBox namontujete v niekoľkých krokoch a už dnes vám otvorí dvere do celého sveta digitálnych možností.

Dotykový displej
Skutočne jedinečný: Vďaka dotykovému displeju je ovládanie vašej chladničky Liebherr skutočne jednoduché a intuitívne. Na displeji sú všetky funkcie prehľadne usporiadané. Ľahkým dotykom prsta poľahky napríklad zvolíte funkcie alebo skontrolujte aktuálnu teplotu vašej chladničky.

SuperSilent
Pššššt – dobre sa započúvajte: Vaša chladnička Liebherr je taká tichá, že musíte nastražiť uši, aby ste ju zaregistrovali. Čo sa za tým skrýva? Všetky chladiace komponenty ako kompresory, ventily, ventilátory a výparník sú optimálne a dokonale vzájomne prispôsobené. Aby ste vo vašej kuchyni počuli iba to, čo chcete počuť.

Integrované vedenie zásuvky
Integrované vedenia zásuviek pri otvorených a naložených mraziacich zásuvkách umožňujú vždy komfortný prístup k vašim potravinám. Dôraz výsuvu zabraňuje vypadnutiu vytiahnutých zásuviek. Pri zatváraní sa zásuvky veľmi ľahko zasúvajú do optimálnej koncovej polohy, čo zabezpečuje ideálne rozdelenie vzduchu pred zásuvkami, a tým aj ideálne chladenie.

EnergySaver
Chcete súčasne šetriť energiu a peniaze? Vaša chladnička Liebherr Vám pritom pomôže – s režimom úspory energie. Keď aktivujete EnergySaver, štandardná teplota sa zvýši o dva stupne. Vaša chladnička Liebherr tak spotrebúva ešte menej prúdu – a vaše potraviny zostanú optimálne čerstvé.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Liebherr SIFNSf 5128 999214251 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 799,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Liebherr SIFNSf 5128 999214251

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy