Liebherr UG 1211 993094351
(76.8%)
Liebherr UG 1211 993094351
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 999,00 €

Parametre a popis produktu

SmartFrost
So SmartFrost výrazne znížite tvorbu námrazy v interiéri a na zmrazených potravinách. Odmrazovanie je preto potrebné len zriedka. Steny interiéru sú hladké, vďaka čomu sa ľahko čistia. Zapenený ovinutý odparovač zaručuje vysokú energetickú efektivitu a rovnomerné chladenie.

FrostSafe
Pri FrostSafe sa vysoké a vyberateľné zásuvky uzatvoria po obvode. Po otvorení zariadenia tak z nich neunikne tak rýchlo chlad. Priesvitné čelá priečinkov zaručujú optimálny prehľad o vašich zmrazených zásobách.

VarioSpace
Pri všetkých mrazničkách s NoFrost a SmartFrost sa dajú zásuvky a pod nimi umiestnené sklenené dvojité dná pohodlne vyberať von. Vznikne tak VarioSpace, čo je praktický systém pre extra odkladacie miesto, aby sa rýchlo vytvoril priestor aj pre väčšie tovary, ktoré treba zmraziť.

Vymeniteľný doraz dverí
Zariadenia sú v závode vybavené s pravým dorazom dverí. S možnosťou výmeny dorazu dverí sa dá zariadenie na svojom mieste vždy optimálne používať.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Liebherr UG 1211 993094351 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 999,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Liebherr UG 1211 993094351

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy