RURIS A109S 10912020
(80%)
RURIS A109S 10912020

Parametre a popis produktu

Rosič RURIS A109S

Efektívny a rýchly postrek plodín je nevyhnutný pre ochranu plodín. Preto do nášho sortimentu nedávno pribudol rosič RURIS A109S , ktorý je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú získať bohatú úrodu.

Nový 3 hp motor s nízkou spotrebou paliva umožňuje najlepšiu horizontálnu a vertikálnu účinnosť postreku. Vďaka kompaktnému motoru je veľkosť posilňovacej pumpy upravená tak, aby umožňovala ešte väčšie pokrytie.

Vysoké pokrytie striekaním, nízka spotreba paliva a znížená hlučnosť motora stavia rosič A109S na pódium novej generácie rosičov.
Zariadenie je vybavené nádržou s objemom 14 litrov , užívateľ môže používať tekutiny aj granule. Rosič RURIS A109S využíva posilňovacie čerpadlo, ktoré umožňuje postrek pri 90 stupňoch, čo je ideálne na aplikáciu ošetrení vo výškach, ako je to v prípade stromov. Horizontálna vzdialenosť postreku je za normálnych podmienok 12 metrov a maximálna výška dosahuje až 10 metrov . Pre veľmi jemný sprej má rosič súpravu pozostávajúcu z kvapalinového filtra a vstrekovacej trysky, ktorý napomáha optimálnemu rozptylu, čím sa predchádza nežiaducim stratám postreku. To sa dá dosiahnuť umiestnením jedného zo šiestich otvorov vo filtri umiestnenom na deliacom kryte, ktorý zakrýva trysku vstrekovača. Tryska a filter sa používajú iba na tekuté látky.

Pre jednoduché použitie je RURIS A109S dodávaný s ergonomickou, multifunkčnou rukoväťou s ovládacími prvkami START / STOP, ako aj s plynom, ktorý vám umožňuje nastaviť akceleráciu bez toho, aby ste ju museli neustále stláčať. Tlmič sa nastaví na požadovanú úroveň, pričom počas používania sa udržiava rovnaká rýchlosť.

Všetky materiály a komponenty boli starostlivo vybrané tak, aby vydržali veľmi drsné chemické roztoky. Tým je chránené životné prostredie a pôda, kupujúcemu je zaručené dlhodobé používanie. Pohodlie pri prevádzke je pre nás dôležité, a preto je rosič RURIS A109S dodávaný s polstrovanými popruhmi a polstrovaným chrbtom, ktoré dokonale rozkladajú váhu zariadenia.

Motor: 2-takt

Výkon motora: 3 PS

Objem valca: 41,5 cm3

Palivová nádrž: 1,4 l

Priemerná spotreba: 1 l/h

Pomer miešania paliva: 1:40

Nádrž na roztok: 14 l

Výstupná rýchlosť: 100 km/h

Funkcie: hmla/kvapka/prúd/fúkanie

Priemerný dostrek: horizont.: 12m / vertikal.: 10m

Pomocné čerpadlo: áno

Hmotnosť: 13 kg

V cene: ochranné slúchadlá, výdychový respirátor, okuliare, 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o RURIS A109S 10912020 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 261,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka RURIS A109S 10912020

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy