Trefl Trefl Hra 8v1 Frozen 90540
(78.2%)
Trefl Trefl Hra 8v1 Frozen 90540

Parametre a popis produktu

Tu je skvelá príležitosť vydať sa na špeciálne dobrodružstvo v zasnežených horách kráľovstva Frozen. Samozrejme, spolu s Annou a Elsou, zábavným malým snehuliakom Olafom, ako aj sobom Svenom a jeho majiteľom Kristoffom sú s vami vo vašich dobrodružstvách.

V tomto boxe si môžete otestovať svoju trpezlivosť a pozornosť pri 60 dielnom puzzle, no samozrejme voľný čas si môžete užiť hrami ako Loto alebo Pexeso, kde na výhru musíte použiť pamäť, ale súčasťou balenia je aj obľúbená kartová hra čierny peter . Zahrajte sa so svojimi najlepšími priateľmi s hračkami zdobenými postavami z vášho obľúbeného filmu od Disney.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Trefl Trefl Hra 8v1 Frozen 90540 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 7,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Trefl Trefl Hra 8v1 Frozen 90540


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy