Trefl Trefl K-val könnyebb HU 02331
(80.6%)
Trefl Trefl K-val könnyebb HU 02331
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 19,99 €

Parametre a popis produktu

Špeciálna spoločná rekreácia! Na malých kartách kľúčové slová, ktoré treba uhádnuť had. Hľadaný kľúčové slovo musí byť definované vo vzorci Počnúc K. Ľahko uhádnuť kľúčové slová a trochu zvláštne, obzvlášť komplikované kľúčové slová boli na kartách. Kto prepne skor a povie to dostanete kľúčové slovo, ktoré hľadáte, sušienky! Potrebujete 5 sušienok zistite, kto je kľúčové slovo kráľ! Bláznivá párty hra pre 3 alebo viac osôb je jednoduchšia s K pre hráčov, v ktorých sa vyžadujú tajné heslá vymýšľať s kolegami hráčmi. Len s písmenom K môžete pomôcť slovami začínajúcimi na!

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Trefl Trefl K-val könnyebb HU 02331 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 19,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Trefl Trefl K-val könnyebb HU 02331


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy