Trust MIKA round floor mat 24134
(83.2%)
Trust MIKA round floor mat 24134

Parametre a popis produktu

Chráňte svoju podlahu
Či už pracujete z domu alebo hráte hry, svoju kancelársku alebo hernú stoličku pravdepodobne neustále presúvate. S Trust Mika chránite svoju podlahu pred poškriabaním a každodenným opotrebovaním, ktoré spôsobujú kolesá vašej stoličky. Táto podlahová rohož odolná voči opotrebovaniu je vyrobená z odolného polyesteru a má veľkú plochu 117 cm. Viac než dosť miesta na pohyb.

 

Znížte hluk
Nezáleží na tom, či sa zúčastňujete videohovoru, či streamujete alebo si chcete len vychutnať hudbu na pozadí; Trust Mika zníži hluk, ktorý vydávajú kolesá stoličky pri pohybe. Vďaka protišmykovej spodnej časti zostáva táto podložka na svojom mieste, takže sa môžete sústrediť na to, čo je pre vás najdôležitejšie: práca, hry alebo zábava.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Trust MIKA round floor mat 24134 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 39,89€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Trust MIKA round floor mat 24134


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy