Bosch MUM 50131
(81.2%)
Bosch MUM 50131
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 199,90 €

Parametre a popis produktu

Perfektný pre začiatky v kuchyni. Kompaktný, moderné a vo sviežich farbách.

Veľká nerezová miešacia misa (3,9 l) so špeciálnou vnútorným tvarom. Ideálne pre všetky druhy ciest až do 2 kg piškótové zmesi alebo 1,5 kg kysnutého cesta.
Rýchle a jednoduché riešenie pre ukladanie príslušenstva v miešacej mise vďaka praktickej taške.
Jednoduchá obsluha a plnenie misy vďaka EasyArmLift a parkovacej pozícii.

 

SafetyFunction je bezpečnostná funkcia.

Maximálna bezpečnosť v každej situácii a vo všetkých oblastiach. Kryty na nepoužívané pohony, bezpečnostný mechanizmus pre miešaciu misu, osobitná bezpečnostná západka na viečku príslušenstva a mnoho ďalších funkcií pre zaistenie aktívnej bezpečnosti.

Systém Easy ArmLift predstavuje ďalšiu vymoženosť.

Inovatívny systém Easy ArmLift je ďalším užitočným vybavením. Zapína sa stlačením tlačidla a pomáha pri zdvíhaní multifunkčného ramena, takže môžete vymieňať nástroje na spracovávanie cesta obzvlášť ľahko, rýchlo a pohodlne.

Motor 800 W. Pôsobivý výkon.

Kreatívny a ambiciózny kuchynský robot s výkonom 800 W a rýchlosťou je teraz jednoduchší ako kedykoľvek pred tým. Tieto prvky tiež zaisťujú pôsobivý výkon pri spracovaní mnohých rôznych druhov ciest.

3D planétové miešanie, to je nová dimenzia v miešaní.

Moderná a unikátna planétová prevodovka na miešanie vždy zaisťuje vysoko výkonné miešania v troch rozmeroch, takže všetky ingrediencie sú vždy dôkladne a optimálne premiešané s dokonalým výsledkom.

Dizajn / materiál MUM5, to je systém s ocenením za dizajn.

Forma aj funkcie v dokonalej harmónii; ocenený dizajn je dokonalým potešením pre oči. K dispozícii je široká rada výnimočných trendy farieb, ktoré budú vyhovovať vášmu osobitému vkusu.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Bosch MUM 50131 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 199,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Bosch MUM 50131

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy

Bosch MUM 5XW20

Bosch MUM 5XW20

319,90 €