CUBIKA CUBIKA 14859 Veselé preteky - drevená stavebnica 30 dielov MA1-14859
(82%)
CUBIKA CUBIKA 14859 Veselé preteky - drevená stavebnica 30 dielov MA1-14859
Bežná cena: 21,51 €

Parametre a popis produktu

Drevená stavebnica s 30 farebnými prvkami vrátane veselých autíčok a pretekárskou tematikou ponúka veľa zábavy. 5 autíčok je nachystaných na svojom stanovišti a preteky môžu začať. Po vyčerpávajúcej jazde je však potreba všetko prestaviť a zájsť do garáží, kde je miesto pre odpočinok. Z kociek možno hravo postaviť pretekárske rampu, boxy, parkovisko, prízemnú alebo päťposchodovú garáž.

Sortiment hračiek značky Cubik pomáha deťom rozvíjať predovšetkým senzomotorickej schopnosti a zručnosti, logické myslenie, kreativitu, predstavivosť a rôzne poznávacie znalosti.

Hračky sú vyrobené z najkvalitnejšieho javora a buka a k farbenie sa používajú tiež vysoko kvalitné farby na vodnej báze, ktoré sú úplne bezpečné pre deti a nemajú žiadny zápach. Všetky výrobky tejto značky majú nemecký certifikát TÜV a sú vyrobené podľa európskej normy pre bezpečnosť hračiek EN 71.

Nevhodné pre deti do 2 rokov.

Vyrobené v Európe.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o CUBIKA CUBIKA 14859 Veselé preteky - drevená stavebnica 30 dielov MA1-14859 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 21,51€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka CUBIKA CUBIKA 14859 Veselé preteky - drevená stavebnica 30 dielov MA1-14859

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy