DONE BY DEER Podložka senzorická hracia Deer Friends - piesková 4123269
(81.4%)
DONE BY DEER Podložka senzorická hracia Deer Friends - piesková 4123269
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 109,96 €

Parametre a popis produktu

Deti môžu pohodlne ležať na mäkkej hracej podložke Deer friends a užívať si mnoho zmyslových aktivít a stimulačných funkcií. Zábavná hracia deka, ktorú si bábätko zamiluje na objavovanie hračiek, precvičovanie bruška a neskoršie sedenie pri hraní. Zahrajte si na schovávačku so Zebeom schovávajúcou sa za zelenými listami. Pritúľte sa k mäkkej Lalee a počúvajte zábavné chrastenie, ktoré vydáva vtáčik, keď letí do oblakov. Usmievajte sa na roztomilú tvár v snímateľnom zrkadle a objavte zvuk vrásnenia z Elpheeho uší. Roztomilá hracia podložka Deer friends je v jemných tónoch béžovej s odtieňmi modrej a zelenej. Možno prať pri 30 °C. Pred praním nezabudnite zrkadlo zložiť. Materiál: Tkanina: 100% polyester. Výplň: 100% polyesterové vlákna (recyklované). Rozmery: 100 x 80 cm Starostlivosť: Jemné pranie na 30 ° C, sušenie zavesením.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DONE BY DEER Podložka senzorická hracia Deer Friends - piesková 4123269 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 109,96€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DONE BY DEER Podložka senzorická hracia Deer Friends - piesková 4123269

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy