DORMEO NALADOVA SOVA DVOJICA 110066814
(77.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Emócie pod kontrolou sú receptom na šťastný a zdravý život
Múdra sova vie, že rozumieť svojim emóciám a emóciám svojho okolia je základom zdravých vzťahov a šťastného a úspešnejšieho života. Vyjadrite svoju lásku touto čarovnou darčekovou súpravou s milými plyšovými sovičkami a hebkou a jemnou dekou, ktoré vás v zime príjemne zahrejú.

Objatia sú liekom na dušu
Srdečné objatie svojho blížneho, domáceho miláčika alebo mäkkej hračky je najúčinnejším liekom na pokoj a pohodu a bojovníkom proti stresu. Zrelaxujte, precíťte lásku a pokoj. Len tak sa telo dokáže o seba postarať a upokojiť myseľ.

Dve hebké hračky, ktoré si zamilujete
V súprave nájdete dve roztomilé sovičky v broskyňovej a azúrovomodrej farbe. V kúzelnom dizajne so srdiečkami v očiach a s malým vrecúškom na drobnosti a malé prekvapenia vás sovičky príjemne zahrejú svojimi hebkými guľatými bruškami. Sovičky sú potiahnuté hebkým plyšom ako stvoreným na maznanie a ich výplň tvoria jemné a mäkké vlákna Wellspring, vďaka ktorým ich nebudete chcieť pustiť z náručia.

Schúľte sa do deky
Súpravu dopĺňa plyšová deka s rozmermi 130 x 180 cm vo farbách sovičiek. Zakryte sa ňou v noci, cez deň, na pohovke, v záhrade či aute. Položte na zem a použite ako bezpečnú a prateľnú deku na hranie alebo prehoďte cez stoličku, ktorej dodáte svieži a príjemný vzhľad.

Súprava sa jednoducho čistí a vydrží dlhé roky
Sovičky aj deka sa dajú prať v pračke na 30 °C, rýchlo schnú a sú navrhnuté tak, aby si svoju hebkosť a farbu udržali aj po rokoch. Obdarujte seba či svojich blízkych darčekom, ktorým rozdáte radosť, hrejivé pocity, šťastné spomienky a precítite lásku a emóciu.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA DVOJICA 110066814 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 27,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA DVOJICA 110066814

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy