LEGO City Policajná naháňačka na diaľnici 60242
(80.4%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Doprajte deťom vzrušenie z naháňačiek LEGO® City autíčok s množstvom akcie vďaka tejto cool policajnej súprave (60242), ktorá bola vytvorená tak, aby podporovala neobmedzenú tvorivú hru na postavy založenú na situáciách zo skutočného života.
S minifigúrkami LEGO® City televízneho hrdinu, poručíka Dukea DeTaina, a zločinca Vita, cool policajným autíčkom, športovým únikovým autíčkom, ako aj ukradnutým sejfom a debnou s rybami je táto scéna predzvesťou vzrušujúcej akčnej naháňačky!
Deti môžu kombinovať postavy a autá v tejto stavebnici s ďalšími originálnymi LEGO® stavebnicami a pripravovať tak svoje vlastné jedinečné výtvory na hru alebo vystavenie.
Táto akciou nabitá stavebnica predstavuje skvelý darček na Vianoce, narodeniny alebo inú príležitosť pre chlapcov a dievčatá vo veku od piatich rokov, ktorí milujú nápadité hry. Vyžaduje len základné stavebné zručnosti.
V zostavenom stave meria Dukeovo policajné autíčko viac než 4 cm na výšku, 12 cm na dĺžku a 5 cm na šírku. Vitov kabriolet má rozmery viac než 3 cm na výšku, 11 cm na dĺžku a 5 cm na šírku.
Stavebnica nevyžaduje batérie. Túto skvelú hračku poháňa predstavivosť detí. Hra sa tak môže začať ihneď!

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o LEGO City Policajná naháňačka na diaľnici 60242 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 18,08€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka LEGO City Policajná naháňačka na diaľnici 60242

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy