LEGO LEGO® Friends 41425 Olivia a jej kvetinová záhrada 41425
(81.4%)
LEGO LEGO® Friends 41425 Olivia a jej kvetinová záhrada 41425
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 8,55 €

Parametre a popis produktu

LEGO® Friends 41425 Olivia a jej kvetinová záhrada, výrobca LEGO. Vydajte sa na výpravu za exotickými rastlinami! Pripojte sa k Olívii a jej škrečkovi Rumble a vyrazte v ich úžasnom vozidle zbierať vzácne rastliny, ktoré potom môžete študovať v skleníku na základni.

  • Sada Olívia a jej kvetinová záhrada (41425) ponúka zostaviteľnú Minibábiky, figúrku robota farmára, figúrku roztomilého škrečka, vozidlo na zbieranie rastlín a skleník, kde deti môžu pestovať rastliny a ovocie.
  • Otvorte deťom svet tvorivého hrania, v ktorom budú s Olíviou jazdiť vo vozidle a zbierať rastliny, starať o záhradku a študovať vzácne druhy v skleníku.
  • Vozidlo meria cez 4 cm na výšku a 6 cm na dĺžku a model skleníka meria niečo málo cez 7 cm na výšku a 4 cm na šírku - ideálne na to zbaliť stavebnicu do batohu a vziať ju na návštevu ku kamarátom.
  • LEGO® stavebnice pre deti spĺňajú tie najvyššie odborové štandardy a zároveň naše kritériá kvality, aby sme zaistili, že LEGO kocky a dieliky sú konzistentné, kompatibilné a dajú sa kedykoľvek ľahko spájať a rozpojovať.
Počet dielikov 92, počet figúrok 1
Pre deti od 6 rokov  

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o LEGO LEGO® Friends 41425 Olivia a jej kvetinová záhrada 41425 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 8,55€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka LEGO LEGO® Friends 41425 Olivia a jej kvetinová záhrada 41425

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy