NOSKO Odsávačka nosných hlienov Noštek s mäkkou hlavicou 0m+ 500758
(78.8%)
NOSKO Odsávačka nosných hlienov Noštek s mäkkou hlavicou 0m+ 500758
Bežná cena: 15,26 €

Parametre a popis produktu

Bezpečná odsávačka nosových hlienov z plastu a mäkkou hlavicou, ktorá je pripojiteľná k bežnému domácemu vysávaču. Zdravotnícka pomôcka. Odsávačka je klinicky testovaná, jej použitie je bezbolestné a nemá vedľajšie účinky. Účinne, bezpečne a rýchlo odstráni sekrét z nosovej dutiny. Jej používaním sa podstatne zrýchli hojenie podráždených dýchacích ciest a uľahčí sa dýchanie. Pružná mäkká hlavica je ešte ohľaduplnejšia k citlivým noštekom novorodencov. Vyhotovená z tepelne odolného, ľahko čistiteľného materiálu (možnosť sterilizácie odsávačky prevarením). Vyrobená z netoxického plastu, neobsahuje zdraviu škodlivé zložky (BPA free). Odsávačka Nosko (Noštek) je certifikovaná zdravotnícka pomôcka s označením CE2409. Vhodná pre deti od narodenia (0+). - Použitie: Zvonová prípojka odsávačky sa umiestni do hadice vysávača a sacia hlavica prístroja sa priloží k nosovej dierke dieťaťa. S odsávačkou je možné odstrániť nahromadený nosový hlien pri bezpečnom, 0,2 barovom podtlaku, nezávisle od sacej sily vysávača. - Upozornenie: Použitie odsávačky vyžaduje zvýšenú pozornosť v prípade poranených nosových dierok, sklonu ku krvácaniu z nosa a pri zvýšenej krvácavosti. Používať pod dozorom dospelého! Je zakázané prístroj sterilizovať v mikrovlnnej rúre.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o NOSKO Odsávačka nosných hlienov Noštek s mäkkou hlavicou 0m+ 500758 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 15,26€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka NOSKO Odsávačka nosných hlienov Noštek s mäkkou hlavicou 0m+ 500758

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy