Strend Pro JAKARTA 802310
(81%)
Strend Pro JAKARTA 802310
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 299,00 €

Parametre a popis produktu

Ratanové hojdacie kreslo je krásnym a štýlovým doplnok do každej domácnosti. Kreslo je vďaka spodnej konštrukcii možné umiestniť do vnútorných, rovnako ako do vonkajších priestorov. Kreslo má slzovitý tvar. Stabilitu celej hojdačky zabezpečuje kovová konštrukcia šedej farby, spolu s polyratanovým sedacím priestorom. Vďaka hĺbke sedacieho priestoru vám hojdačka vytvára malý súkromný priestor. Nosnosť hojdačky je 150 kg. Rozmery samotného hojdacieho kresla, zaveseného na konštrukcii, sú 120 x 90 x 70 cm. Celková výška je 200 cm. Pre dokonalý pocit pohodlia a komfortu su súčasťou balenia bavlnené vankúše a poduška v svetlej kávovej farbe. Konštrukciu je potrebné umiestniť na rovný povrch.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Strend Pro JAKARTA 802310 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 299,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Strend Pro JAKARTA 802310

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy