Wiky Školička 2 82184
(83.6%)
Wiky Školička 2 82184
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 16,16 €

Parametre a popis produktu

Elektrická kombinačná hra pre deti od 4 rokov. Obsahuje 16 listov so 176 obrázkami, medzi ktorými deti hľadajú súvislosti. Každý list je zameraný na určitú oblasť detského sveta.

Hra rozširuje vedomosti, vyžaduje postreh, núti deti všímať si vzťahy medzi predmetmi, porovnávať ich podľa určitých vlastností a priraďovať zodpovedajúce predmety k sebe, bez nutnosti vedieť čítať, lebo listy neobsahujú žiadne texty.

Elektronické testovacie tabuľky sú určené k osvojovaniu a testovaniu predškolských a školských vedomostí hravou formou. Správnu odpoveď na otázku signalizuje rozsvietené zelené svetielko elektronického obvodu.

Každá z hier je tvorená krabičkou o rozmeroch 220x160x30mm, ktorá obsahuje panel s elektronikou a puzdrom na batérie a sadu výmenných listov formátu A5 s natlačenými úlohami a niekoľkými možnosťami odpovedí.

Po výbere otázky dieťa zvolí odpoveď a jej správnosť si overí tak, že sa dotkne jedným testovacím kolíkom kontaktnej plôšky u otázky a druhým kolíkom plôšky u odpovede. Ak je odpoveď správna, rozsvieti sa zelené svetielko. V opačnom prípade zostane svetielko zhasnuté.

Testovacie tabuľky sú napájané 2 x AA batériami, ktoré nie sú súčasťou výrobku.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Wiky Školička 2 82184 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 16,16€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Wiky Školička 2 82184


Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy