AEG BSE782380M 944188676
(80%)
AEG BSE782380M 944188676
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 394,00 €

Parametre a popis produktu

S rúrou 8000 SteamBoost vždy dosiahnete najlahodnejšiu chuť presne tak, ako chcete. Jednoducho použite funkciu Steamify® a rúra vyberie správny stupeň pary na prípravu vášho pokrmu. Bez námahy vylepšite svoju bežnú prípravu jedál pomocou pary.

Steamify®, automatické nastavenie pary

S funkciou Steamify® je príprava jedál jednoduchšia. Stačí zadať teplotu pečenia ako obyčajne a rúra automaticky upraví nastavenia, aby para doviedla vaše pokrmy k dokonalosti.

Ružový. Stredne prepečený. Prepečený. Podľa vašej chuti

Teplotná sonda, ktorá priebežne meria teplotu v strede vášho pokrmu, vás upozorní, keď bude jedlo hotové. Aké mäso preferujete? Či už sa tešíte na ružový, stredne prepečený alebo prepečený steak, teplotná sonda si vždy postráži správny stupeň prepečenia.

Intuitívne pečenie v rúre. S dotykovým displejom EXCite

Dotykový displej EXCite umožňuje prístup k rôznym funkciám pre každý pokrm. Taktiež uľahčuje nastavenie teploty rúry a času pečenia. Ponúka okamžitú odozvu a upozorňuje na najdôležitejšie údaje.

Rýchly čas zahrievania, aby ste mohli rýchlo variť

Vynikajúce a rýchle výsledky varenia - táto rúra sa rýchlo zahrieva, čo vám dáva viac času na vychutnanie jedla s rodinou a priateľmi.

Rovnomerné prepečenie každého kúska

Vďaka veľkému ventilátoru XL sa horúci vzduch v rúre rovnomerne rozptýli a rúra sa zohreje rýchlejšie. Teplotu pečenia je možné znížiť až o 20 %. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale aj peniaze za energiu.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BSE782380M 944188676 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 394,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BSE782380M 944188676

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy