AEG BSE792380B 944188682
(80.8%)
AEG BSE792380B 944188682
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 1 769,00 €

Parametre a popis produktu

S rúrou Steamify® 9000 SteamPro si doma pripravíte jedlo v profesionálnej kvalite. Tri úrovne pečenia umožňujú použiť ohrev, varenie v pare alebo kombináciu oboch. Dokonca je možné použiť metódu sous-vide. S automaticky nastavenou funkciou Steamify® zostane pokrm vždy šťavnatý.

Ovládnite naparovanie pomocou Steamify®

Dosahovanie presných výsledkov pomocou pary nebolo nikdy jednoduchšie. Zvoľte požadovanú teplotu a Steamify® pridá správne množstvo pary. Zachovanie dôležitých živín v každej potravine na ceste k lepšej chuti.

Kvalita reštaurácie doma

Profesionálni kuchári si už dlho osvojili pečenie „sous-vide“ – pomáha dosiahnuť dokonalé a trvalé výsledky. SousVide prináša technológiu na úrovni reštaurácie priamo k vám domov, čo vám umožní pripraviť jedlo, ktoré prekoná všetky vaše očakávania.

Chutné jedlo, zakaždým

Presným meraním vnútornej teploty jedla vám potravinový teplomer dá vedieť, kedy je mäso nedopečené, čiastočne uvarené alebo úplne upečené. Nehovoriac o rybách alebo zelenine, ktoré sa varia presne tak, ako chcete.

Varenie v rúre je naozaj jednoduché. EXCITE s dotykovou obrazovkou

Dotykový displej EXCite poskytuje prístup ku všetkým funkciám rúry, z ktorých si nájdete tú pravú na varenie. Tiež uľahčuje nastavenie teploty rúry a doby pečenia. Okrem toho poskytuje priamu spätnú väzbu a zvýrazňuje najdôležitejšie informácie.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BSE792380B 944188682 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 1 769,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BSE792380B 944188682

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy