AEG L6FLI48SC 914913544
(80.2%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

Každodenné oblečenie potrebuje starostlivosť, aby zostalo dlhšie ako nové. Či už periete iba jednu košeľu alebo naplníte celú práčku, vďaka AEG znížite opotrebenie oblečenia na minimum. Technológia ProSense® upraví dĺžku programu a spotrebu vody a energie potrebnej pre dôkladné vypranie danej náplne. Udržuje tým najlepší vzhľad odevov a zároveň znižuje spotrebu pri nižších náplniach.

DOKONALÁ STAROSTLIVOSŤ O VAŠE OBLEČENIE, ÚSPORA VODY AJ ENERGIE
Technológia ProSense® automaticky upraví dĺžku prania podľa aktuálnej náplne. Vašej bielizni sa tak dostane tej najšetrnejší starostlivosti, a ešte ušetríte za spotrebu vody a energie.

OCHRANA VAŠICH ODEVOV
Práčka AEG je vybavená šetrným bubnom, ktorý je špeciálne navrhnutý pre maximálnu starostlivosť o vaše odevy. Vodné trysky dvíhajú a chránia vašu bielizeň počas prania. Vďaka väčšiemu množstvu menších otvorov bubon práčky znižuje naťahovanie bielizne, a uchováva tak tvar odevov počas odstreďovania.

INVERTNÝ MOTOR 
Invertný motor je veľmi spoľahlivý, odolný, tichý a úsporný. Je založený na bezkefovej invertnej technológií, ktorá znižuje vibrácie a opotrebenie a poskytuje maximálny výkon pri minimálnom hluku. 

ZÍSKAJTE VOĽNOSŤ VĎAKA ODLOŽENÉMU ŠTARTU
Funkcia odloženého štartu vám ponúka možnosť posunúť si začiatok prania na čas, ktorý vám vyhovuje. Štart môžete odložiť až o 20 hodín.

XXL DVIERKA PRE VAŠE MAXIMÁLNE POHODLIE
Mimoriadne veľký otvor dvierok pri tejto práčke uľahčuje vkladanie a vyberanie vašej bielizne, aj keď periete objemné kusy ako sú vankúše, prestieradlá a deky.

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG L6FLI48SC 914913544 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 459,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG L6FLI48SC 914913544

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy