DORMEO NALADOVA SOVA MINI-žltá 110064414
(81.8%)
Produkt sa už nepredáva

Parametre a popis produktu

SOVIČKA NA KAŽDÚ NÁLADU
Múdra sova vie, že pochopenie emócií je základom každého zdravého vzťahu so sebou a inými ľuďmi. Teraz sa môžete dostať k k pocitom bližšie vďaka roztomilým plyšovým kamarátom, ktorých si môžete brať všade so sebou. Môžu sa prať v práčke, takže ostanú stále čisté.

SPOZNÁVAJTE EMÓCIE CEZ PLYŠOVÝCH KAMARÁTOV
Ako deti rastú, učia sa rozumieť svetu a ľuďom. Súčasťou toho je aj správne pochopenie emócií, ktoré vedie k úspešnému životu. Mini sovičky Hoo-hoo pomôžu dieťaťu preskúmať svet pocitov zábavnou formou a z bezpečia. Títo noví kamaráti sú vysokí 16 cm a radi sa objímajú.


Žltá Yuu-Huu je šťastná sova. Vždy sa sústreďuje na pozitívne stránky tohto sveta a v každom vidí dobro!

VÝHODY EMOČNÉHO ZDRAVIA
Prieskum ukazuje, že emočné zdravie vedie k šťastnému a naplnenému životu. Ľudia, ktorí zvládajú svoje emócie sa tešia zo:

-šťastnejších a pevnejších vzťahov
-vyššieho sebavedomia a pozitívneho pohľadu na svet
-majú lepšie výsledky v škole a v práci
-netrápia ich problémy so správaním
-lepšie sa sústredia

Vlastnosti

FarbaŽltá

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO NALADOVA SOVA MINI-žltá 110064414 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 7,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO NALADOVA SOVA MINI-žltá 110064414

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy