DORMEO VANKUS ANATOMICKY BAMBOO 30x50 110052252
(82%)
DORMEO VANKUS ANATOMICKY BAMBOO 30x50 110052252
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 32,99 €

Parametre a popis produktu

Spite v pohodlí po celú noc s anatomickým vankúšom Bamboo. Je vyrobený zo 100% pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobí kontúram Vašich ramien, krku a hlavy a poskytuje potrebnú oporu pre zdravý a spokojný spánok. Poťah s bambusovými vláknami pomáha prirodzenej regulácii teploty a vytvára suché a hygienické prostredie.

LEPŠÍ VANKÚŠ PRE LEPŠÍ SPÁNOK
Vankúš nie je len pohodlným miestom pre zloženie Vašej unavenej hlavy, správny vankúš by mal poskytovať dostatočnú oporu a držať Vaše ramená, krk a hlavu v správnej polohe, čím predídete bolestiam. Doprajte si zdravší spánok s anatomickým vankúšom Bamboo.

Nezabudnite, že aj napriek praniu poťahu, vankúše by ste mali meniť každé dva roky, keďže vo vnútri sa množia prachové roztoče.

PAMÄŤOVÁ PENA PRE NAJLEPŠIU OPORU
Pamäťová pena je ideálny materiál do vankúšov, pretože si zachováva svoj tvar, keď na nej neležíte a krásne sa prispôsobuje tvaru tela počas spánku. Poskytuje zároveň ideálnu oporu pre Vašu hlavu a krčnú chrbticu. Anatomický tvar pomáha lepšiemu držaniu tela.

AIRX A BAMBUSOVÉ VLÁKNA PRE VIAC SVIEŽOSTI
Poťah vankúša obsahuje AirX System – extra priedušnú sieťovinu, ktorá napomáha prúdeniu vzduchu cez vankúš a tým ho udržiava stále svieži a hygienický. Prateľný poťah obsahuje bambusové vlákna, ktoré pomáhajú regulácii teploty a tak aj lepšiemu pohodliu po celú noc.

ZÁZRAK Z PRÍRODY
Bambus patrí k rýchlo rastúcim a univerzálnym rastlinám, čo sa použitia týka. Používa sa už tisíce rokov a ide o udržateľný a biologicky rozložiteľný materiál. Vo vankúši bola použitá bambusová viskóza – jemné a vysoko absorbčné vlákna, ktoré prirodzene regulujú teplotu a absorbujú vlhkosť. Vytvárajú chladivé, suché a zdravšie prostredie pre spánok a pomáhajú predchádzať množeniu baktérií, takže sú ideálne aj pre alergikov aj pre ľudí s citlivou pokožkou.

SÚČASŤ LÍNIE BAMBOO
Vankúš má rozmer 30x50 cm a jeho poťah je prateľný na 60°C. Je súčasťou novej línie produktov Bamboo, ktorá zahŕňa vankúše, paplóny a vrchný matrac pre ten najlepší spánok po celú noc.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO VANKUS ANATOMICKY BAMBOO 30x50 110052252 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 32,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO VANKUS ANATOMICKY BAMBOO 30x50 110052252

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy