DORMEO VANKUS SIENA 50x60 110033399
(83.4%)
DORMEO VANKUS SIENA 50x60 110033399
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 35,99 €

Parametre a popis produktu

Klasický vankúš Siena je mäkký, pohodlný a môžete ho používať po celý rok. Je vyrobený z priedušných mikrovlákien, ktoré sa výborne prispôsobujú. Vhodný pre všetky typy spánkových polôh. Môžete ho prať na 60° C, čo je teplota, ktorá zabíja prachové roztoče.

KLASICKÝ VANKÚŠ PRE SPÁNOK AKO V BAVLNKE
Klasický vankúš Siena sa postará o príjemný a pohodlný spánok po celý rok. Je úžasne mäkký a vyrobený z hladkej látky s prešívaným vzorom a pekným modrým lemovaním okolo okrajov. Vankúš Siena je vyplnený pokročilými mikrovláknami Wellsleep®, ktoré zabezpečujú výbornú priedušnosť a extrémnu mäkkosť. Budete spať ako v bavlnke.

VYSPELÉ MATERIÁLY PRE MAXIMÁLNU ODOLNOSŤ
Vankúš Siena je vyrobený z mikrovlákien Softdream, o ktorých je známe, že sú pevné a odolné voči zrážaniu a rýchlo schnú. Vďaka tomu si môžete užívať pohodlie dlhý čas bez toho, aby vankúš zmenil svoj tvar, farbu alebo svoje vlastnosti.

MIKROVLÁKNA WELLSLEEP® PRE LEPŠIU PRIEDUŠNOSŤ A PRÍJEMNÝ POCIT
Výplň vankúša Siena je vyrobená zo zdokonalených mikrovlákien Wellsleep® pre lepšiu priedušnosť a príjemný pocit. Unikátna štruktúra mikrovlákien vytvára vzduchové bublinky, ktoré dodávajú vankúšu extra objem a pocit mäkkosti. Zdokonalené mikrovlákna Wellsleep® sú prešívané tak, aby boli ešte jemnejšie a príjemnejšie na dotyk.

VHODNÝ PRE KAŽDÉHO
Vankúš Siena je vhodný pre všetky spánkové polohy - na boku, na bruchu aj na chrbáte. Pre jednoduchšiu údržbu ho môžete celý prať v práčke na 60°C - čo je teplota, ktorá zabíja prachové roztoče, takže môžete pokojne spať v čistom a sviežom prostredí.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO VANKUS SIENA 50x60 110033399 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 35,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO VANKUS SIENA 50x60 110033399

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy