LEGO Friends LEGO® Friends 41423 Záchrana tigra v džungli 41423
(79.8%)
LEGO Friends LEGO® Friends 41423 Záchrana tigra v džungli 41423
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 34,34 €

Parametre a popis produktu

LLEGO® Friends 41423 Záchrana tigra v džungli, výrobca LEGO. Pomôžte Mie a Oliviu starať o tri roztomilé pandy v tomto bezchybnom domčeku na strome v džungli. Dajte pandám najesť z fľaštičky a starajte sa o ne, kým sa nebudú môcť vrátiť do prírody.
  • Nastúpte do pestrofarebného teplovzdušného balóna a otvorte deťom svet vzrušujúcich dobrodružstiev, v ktorých si užijú akciu, objavovanie prírody a starostlivosť o zvieratá.
  • Malí stavitelia si zamilujú lietať s teplovzdušným balónom a prevážať malé tigríkov do bezpečia. Dynamiku a napätia pridá vodopád s 2 funkciami, ktoré deťom umožňujú postavy zhodiť do vody.
  • Model meria cez 15 cm na výšku a 11 cm na šírku - ideálna veľkosť na vystavenie v izbe. A pretože je kompatibilný so všetkými ostatnými LEGO® sadami, deti ho môžu kombinovať s ďalšími LEGO kockami a postaviť si naozaj jedinečný výtvor.
  • Už od roku 1958 spĺňajú LEGO® kocky tie najvyššie odborové štandardy aj interné kritériá kvality spoločnosti LEGO Group, ktoré zaručujú, že sa jednotlivé dieliky dokonale spájajú a zároveň sa od seba dajú ľahko oddeliť vo chvíli, keď nastane čas na nové stavanie.
Počet dielikov 302, počet figúrok 2
Pre deti od 7 rokov  

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o LEGO Friends LEGO® Friends 41423 Záchrana tigra v džungli 41423 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 34,34€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka LEGO Friends LEGO® Friends 41423 Záchrana tigra v džungli 41423

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy