Mora VT 332 CX 738747
(82.4%)
Mora VT 332 CX 738747
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 229,00 €

Parametre a popis produktu

Multifunkčná elektrická rúra vám rozšíri možnosti prípravy domácich pokrmov vďaka 10 rôznym funkciám pečenia. S radom užitočných programov upečiete výbornú pizzu ako z talianskej reštaurácie (program Pizza 300 °C), pomaly upečiete pečienku a efektívne rozmrazíte hotové porcie jedla. S funkciou gratinovania zase vykúzlite chrumkavú syrovú kôrku na zapečených zemiakoch. Klenutý vnútorný priestor rúry je inšpirovaný tradičným tvarom kamennej pece. Chytro rozmiestnené vyhrievacie telesá a extra veľký objem 77 l zaručujú dokonale prepečené a chrumkavé jedlo zo všetkých strán. Túto vlastnosť oceníte najmä pri príprave hydiny alebo domáceho chleba. Funkcia odloženého štartu pečenia s automatickým vypnutím vám umožnia naplánovať pečenie jedla na konkrétny čas. Program pečenia v krokoch zase uľahčí prípravu zložitejších receptov, ktoré vyžadujú zmeny teploty v priebehu pečenia. Jednotlivé kroky nastavíte dopredu a rúra už bude strážiť všetko ostatné za vás. Zaujme vás určite aj variabilným rozpätím teploty od 50 do 300 °C. Veľké presklené dvierka a perfektné osvetlenie vám umožnia kontrolovať priebeh pečenia, takže nemusíte rúru otvárať. Tým zamedzíte zbytočnému poklesu teploty a úniku energie. Perfektné vyčistenie parou zaistí funkcia ECO CLEAN, vďaka ktorej odstránite aj väčšie nečistoty bez nutnosti použiť čistiaci prostriedok. Rúra spadá do ekologickej triedy A.

Vlastnosti

ŠtýlTaliansky

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Mora VT 332 CX 738747 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 229,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Mora VT 332 CX 738747

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy