POLYMPT Kombinovaný kvapkový tester 211301
(82.2%)
POLYMPT Kombinovaný kvapkový tester 211301
Bežná cena: 22,90 €

Parametre a popis produktu

Kombinovaný kvapkový tester na určenie hodnôt polymérovej dezinfekcie POLY POOL alebo POLY WHIRLPOOL a pH vo vode.

Kvapkový tester pre stanovenie hodnôt koncentrácie dezinfekčného prostriedku POLY POOL alebo POLY WHIRLPOOL a pH vo vode. Meranie odporúčame vykonávať 1× týždenne. Jeden tester vystačí na cca 120 meraní.

Odporúčaná koncentrácia polymérového dezinfekčného prostriedku  vo vode je 0,5 – 0,8. Odporúčaná hodnota pH je 6,8 – 7,2 .Tester používajte podľa priloženého návodu. Hodnotu dezinfekcie a pH v bazéne určíte porovnaním s farebnými terčíkmi. Hodnotu odčítajte otočením karty s terčíkmi optimálne k svetlu (pri okne, pri slnečnom počasí vonku v tieni a pod).

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o POLYMPT Kombinovaný kvapkový tester 211301 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 22,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka POLYMPT Kombinovaný kvapkový tester 211301

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy