Twickto Twickto® Kreativita 4 15073834
(81.8%)
Twickto Twickto® Kreativita 4 15073834
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 14,99 €

Parametre a popis produktu

Twickto® Kreativita 4, výrobca Twickto. So stavebnicou Twickto si deti rozvíjajú talenty ako je kreativita, priestorové povedomie a technické pochopenie. Okrem toho je Twickto skvelý na spoločné hranie.

Dron, tyranosaurus alebo napríklad súkromný tryskáč, to všetko si môžeš vytvoriť! Každý model je navrhnutý tak, aby ho deti nielen zostavili, ale aby si s ním mohli tiež hrať. Tri modely podľa návodu, štvrtý po zadaní špeciálneho kódu na stránkach výrobcu. Twickto v praktickom boxe pre jednoduché hranie aj upratovanie. Fantázii sa ale medze nekladú, takže môžete vytvoriť, čokoľvek chcete.

  • Unikátna stavebnica navrhnutá a vyrobená v Holandsku.
  • Vyrobena z veľmi kvalitného plastu
  • Balenie obsahuje 235 dielikov.
  • Sada obsahuje aj návod na zostavenie tajného modelu.
  • Rozmer balenia: 29 × 27 × 19 cm.

Vhodné pre deti od 6 rokov.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Twickto Twickto® Kreativita 4 15073834 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 14,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Twickto Twickto® Kreativita 4 15073834

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy