AEG BPE556360M 944188664
(81.4%)
AEG BPE556360M 944188664
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 829,00 €

Parametre a popis produktu

Okrem všetkých štandardných funkcií je táto rúra SteamBake vybavená tlačidlom SteamBake, pridáva na začiatku procesu pečenia paru. Pri príprave pokrmov s parou zostane cesto na povrchu vlhké, vďaka čomu sa sfarbí dozlatista a vytvorí sa chutná kôrka, zatiaľ čo vnútro zostane jemné a krehké. Popri pečení chrumkavých a chutných chlebov, muffinov a koláčov dosiahnete pri príprave pečeného kurčaťa, grilovaných rebierok a lasagní rovnako chutné a rovnomerné výsledky.

Pridajte paru pre nadýchanejší výsledok

Táto rúra SteamBake je vybavená tlačidlom na pridanie pary, ktoré zaháji proces pečenia pridaním pary. Príprava v pare uchová cesto na povrchu vlhké, čím sa vytvorí zlatistá a chrumkavá kôrka, zatiaľ čo jeho stred zostane kyprý a vláčny.

Výsledky podľa vašich predstáv vďaka teplotnej sonde

Teplotná sonda, ktorá je súčasťou tejto rúry, umožňuje v priebehu pečenia merať teplotu v strede pokrmu. Zakaždým tak bez námahy dosiahnete dokonalé výsledky.

Rúra, ktorá sa sama vyčistí

Funkciu pyrolitického čistenia spustíte jedným stlačením. Pyrolýza premení nečistoty, tuk a zvyšky jedla v rúre na jemný popol, ktorý ľahko odstránite navlhčenou handričkou.

Ľahké ovládanie. LED displej EXPlore s dotykovými tlačidlami

Objavte nové zážitky s rúrou s displejom LED EXPlore s citlivými dotykovými tlačidlami. Aktívne rozhranie zabezpečuje rýchly prístup a dynamickú kontrolu času pečenia, teploty a iných funkcií.

Rovnomerné prepečenie každého kúska

Vďaka veľkému ventilátoru XL sa horúci vzduch v rúre rovnomerne rozptýli a rúra sa zohreje rýchlejšie. Teplotu pečenia je možné znížiť až o 20 %. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale aj peniaze za energiu.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG BPE556360M 944188664 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 829,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG BPE556360M 944188664

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy