AEG FFB83730PM 911417366
(81.8%)
AEG FFB83730PM 911417366
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 766,00 €

Parametre a popis produktu

Vynikajúca starostlivosť a žiarivý riad aj bez ručného umývania

Systém GlassCare dokonale zafixuje krehké poháre a zaistí im perfektnú starostlivosť. Technológia SoftGrip pridržiava poháre na víno za stopku. Mäkké gumené hroty SoftSpikes® zase predstavujú stabilnú opornú podložku.

Špičkové výsledky a šetrná starostlivosť o sklo

Vaše poháre si zaslúžia skutočne jemné zaobchádzanie so systémom SoftGrip a SoftSpikes®. Najkrehkejšie kúsky riadu budú počas umývacieho cyklu dokonale prichytené, aby nedošlo k ich poškodeniu. Zabudnite na umývanie v rukách.

Dokonalá účinnosť umývania na každom milimetri

Aj natesno naukladané alebo väčšie kusy riadu chcete mať perfektne čisté. Satelitné sprchovacie rameno zaistí, že sa každý centimeter riadu vo vnútri umývačky dôkladne umyje. Môžete sa tešiť na skvelé výsledky pri každom cykle.

Automatické otvorenie dvierok AirDry

Technológia AirDry s cirkuláciou vzduchu zvyšuje účinnosť sušenia a zároveň minimalizuje spotrebu energie. Pred koncom sušenia sa dvierka umývačky automaticky pootvoria na 10 cm, aby mohol dovnútra prúdiť čerstvý vzduch, ktorý riad prirodzene dosuší. Už žiadne zaschnuté kvapky.

Eliminujte baktérie pomocou funkcie ExtraHygiene

Funkcia ExtraHygiene vám poskytne maximálnu čistotu a bezpečia. Silná oplachovacie fáza, ktorá zahreje vodu na teplotu 69 ° C, zaručuje takmer úplnú likvidáciu baktérií v umývačke. Ideálne nielen pre domácnosti s malými deťmi alebo alergikov.

Načasovanie umývania je na vás

S funkciou Posunutý štart môžete maximálne využiť čas, ktorý máte k dispozícii. Zvoľte si konkrétny program a nastavte, kedy sa má spustiť. Čistý riad bude pripravený v požadovanom čase.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG FFB83730PM 911417366 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 766,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG FFB83730PM 911417366

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy