AEG L7FEE49PSC 914550525
(80.2%)
AEG L7FEE49PSC 914550525
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 673,00 €

Parametre a popis produktu

Pre všetkých, ktorí potrebujú vyzerať perfektne každý deň. Aby ste nemuseli tráviť priveľa času pri žehliacej doske, sušička AEG ProSteam® s novou funkciou PlusSteam umožňuje zakončiť prací program parou. Svoj voľný čas môžete tráviť s rodinou, priateľmi alebo sa venovať svojim koníčkom.

Parné osvieženie zníži pokrčenie o tretinu
Venujte sa tomu, čo vás naozaj baví, nie žehleniu. Technológia ProSteam® umožňuje ukončiť prací cyklus parou, ktorá minimalizuje pokrčenie. Na rýchle osvieženie bielizne môžete použiť samostatný parný program.

Zásuvka UniversalDose – dodáva extra silu pri studenom a rýchlom praní*
UniversalDose je jedinečná zásuvka navrhnutá pre kapsule PODS®, ktorá využíva špeciálnu vodnú trysku na zmäkčenie a prerazenie PODS® v zásuvke, vďaka čomu ich aktivuje o 60% rýchlejšie v porovnaní s umiestnením do bubna. To dodá extra výkon pre odstraňovanie škvŕn pri studenom rýchlom, hodinovom praní.*
* Interný test s použitím bavlny pri teplote 30°C a hodinovom programe, ktorý porovnáva PODS® v zásuvke UniversalDose voči PODS® v bubne.

MyMix 69min program. Šetrí vám čas. Dôkladne perie odevy
MyMix 69min program predstavuje optimálne vyváženie času, energetickej účinnosti a starostlivosti pri praní každodennej zmiešanej bielizne s náplňou až do 5 kg. Pracuje pri teplote 30 °C a v priebehu 69 minút ponúka optimálny výkon a dôkladne vyčistenú bielizeň.

Dokonalá starostlivosť o vaše oblečenie, úspora vody aj energie
Technológia ProSense® automaticky upraví dĺžku prania podľa aktuálnej náplne. Vašej bielizni sa tak dostane tej najšetrnejší starostlivosti, a ešte ušetríte za spotrebu vody a energie.

Odstraňuje viac ako 99,99 % baktérií a vírusov* z oblečenia
Náš program protialergickej pary s certifikáciou Swissatest kombinuje cyklus prania a pary na odstránenie viac ako 99,99 % baktérií a vírusov.* Pranie nad 60 °C redukuje alergény a zaisťuje, že oblečenie bude hygienickejšie a čistejšie.
* Testované na Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa a bakteriofág MS2 v externom teste vykonanom spoločnosťou Swissatest Testmaterialien AG v roku 2021 (správa z testovania č. 202120117)

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG L7FEE49PSC 914550525 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 673,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG L7FEE49PSC 914550525

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy