AEG L8WBC61SC 914605261
(82.4%)
AEG L8WBC61SC 914605261
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 793,00 €

Parametre a popis produktu

Práčky AEG WD série 8000 s technológiou ÖKOMix – jedinečnou technológiou predzmiešavania, ktorá zabezpečí kompletnú ochranu vašich odevov v jednom cykle.

Dlhotrvajúca ochrana počas prania a sušenia
Patentovaná technológia ÖKOMix zaručuje najvyrovnanejší proces prania a sušenia naraz. Náš spotrebič, na rozdiel od ostatných, vopred zmieša samostatne s vodou pracie prostriedky a aviváž do čo najviac efektívnej zmesi ešte predtým, ako sa dostanú do bubna. Čo znamená, že sa oba prostriedky dôkladne rozpustia a aktivujú ešte predtým, ako sa dostanú k dávke prádla.

Duálna technológia na jemnú starostlivosť
Naša technológia DualSense® prispôsobí teplotu a pohyb bubna rôznym druhom tkanín a vytvorí na mieru šitý program pre danú bielizeň. Nižšia teplota a regulovaný pohyb bubna umožňujú jemné pranie a sušenie všetkých kusov oblečenia od jemnej bielizne až po outdoorové funkčné odevy, a v jednom cykle.

Absolútny komfort s cyklami na mieru
Technológia ProSense® automaticky upravuje čas prania a sušenia podľa veľkosti náplne. Prináša tým praktické a úsporné cykly, pri ktorých šetríte čas, energiu a vodu bez ohľadu na to, či je náplň veľká alebo malá.

Vynikajúce výsledky za kratší čas a menšej spotrebe
Náš program ÖKOPower NonStop 4h/5kg ponúka najefektívnejšie cykly prania a sušenia za čo najkračší možný čas. Spotrebič, navrhnutý na pranie a sušenie 5 kg dávky odevov len za štyri hodiny, predstavuje najviac ekonomické výkony, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu, čím ušetríte čas a energie.

Parné vyhladenie a menej žehlenia
Parný program uvoľní vlákna odevov, aby zmiernil pokrčenie a uľahčil vám žehlenie. Postará sa o to, aby vaše odevy lepšie vyzerali a pôsobili na dotyk príjemnejšie dlhší čas.

 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AEG L8WBC61SC 914605261 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 793,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AEG L8WBC61SC 914605261

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy