AL-KO BCA 4235.2 127642
(80.2%)
AL-KO BCA 4235.2 127642

Parametre a popis produktu

Rozšírte svoju akumulátorovú multifunkčnú jednotku MT 42.2 o nadstavec na rezanie krovín BCA 4235.2.
Akumulátorové kosenie a strihanie bez emisií s nástavcom krovinorezu BCA 4235.2. Ak máte akumulátorové multifunkčné náradie solo® by AL-KO MT 42.2, pomocou tohto nástavca môžete základnú jednotku jednoducho premeniť na výkonný krovinorez s strunovou hlavou a nožom.

Dvojité použitie 
Absolútne všestranné využitie vďaka vymeniteľnej žacej hlave: 25,5 cm kovový nôž zaručuje, že sa ľahko dostanete aj cez ťažší terén a hustú trávu. V okamihu ju však môžete vymeniť za lankovú žaciu hlavu so šírkou záberu až 36 cm. Strunová hlava Fast & Easy umožňuje jednoduché navliekanie a rýchle navíjanie rezného lanka bez nutnosti otvárania strunovej hlavy. Obrábajte svoj pozemok individuálne - či už ide o presné zastrihávanie okrajov trávnika, kosenie vysokej trávy alebo malých kríkov.

Ľahký nadstavec s nízkymi vibráciami zabezpečuje presné kosenie, ktoré je nenáročné na telo. Vďaka akumulátorovej prevádzke základnej jednotky je k dispozícii veľký akčný rádius s veľkou voľnosťou pohybu bez toho, aby ste museli dbať na dĺžku alebo polohu kábla. Používanie je tiché a bez emisií - a preto sa môže vykonávať nezávisle od pevne stanovených časov odpočinku. Jednotka sa tiež ľahko udržiava. 

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO BCA 4235.2 127642 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 79,90€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO BCA 4235.2 127642

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy