AL-KO HT 1845 113939
(80.6%)
AL-KO HT 1845 113939

Parametre a popis produktu

Akumulátorové nožnice na živý plot AL-KO HT 1845 18 V BOSCH KOMPATIBILNÉ PRE DOMÁCNOSŤ A ZÁHRADU

S akumulátorovým plotostrihom AL-KO HT 1845 je pre vás strihanie živého plotu ľahké – či už ako pravidelné cvičenie alebo pre konkrétny dizajn vašej záhradnej ozdoby.
Vysoko kvalitný 45 cm bezpečnostný nôž zaisťuje rýchly a presný rez s optimálnou ochranou človeka aj stroja. Veľmi ľahké a na sieti nezávislé akumulátorové nožnice na živý plot vám umožnia pohodlný akčný rádius bez zamotania kábla a eliminuje nebezpečenstvo nechceného prestrihnutia elektrického kábla.
Jednoduchú manipuláciu pre bezpečnú a pohodlnú prácu v akejkoľvek polohe zaisťuje ergonomicky tvarovaná rukoväť.
HT 1845 je napájaný batériou AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNÝ PRE DOM A ZÁHRADU. V prípade potreby môžete tento batériový systém použiť na prevádzku rôznych nástrojov AL-KO s jednou a rovnakou batériou – a ušetriť peniaze. Priložený tulec slúži na uloženie nožníc na živý plot šetrným spôsobom.

Technické údaje aku nožnice na živý plot AL-KO HT 1845

5 Protibežne sa otáčajúci, diamantom brúsený bezpečnostný nôž má dĺžku rezu 45 cm a čistý rez bez toho, aby sa zvieral alebo zasekol. Hrúbka rezu je 15 mm. Len s 2,0 kg (bez batérie) sú akumulátorové nožnice na živý plot HT 1845 výrazne ľahšie ako akýkoľvek benzínový model. Zariadenia s elektromotorom s nízkymi vibráciami a dobrým rozložením hmotnosti, rovnako ako ergonomické rukoväte, umožňujú špičkové vyvážené ovládanie náradia a obzvlášť neunavujúcu prácu, napríklad na vysokých živých plotoch!
S Li-Ion akumulátorom AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNÝ PRE DOM A ZÁHRADU máte prístup k rôznym dobám chodu a nabíjania, pretože si môžete vybrať zo štyroch rôznych veľkostí Ah. Môžete si vybrať medzi 2,5/4/5 a 6 Ah batériami. Prázdna batéria sa dobíja medzi 60 a 130 minútami. (V závislosti na kapacite batérie sa doba nabíjania pohybuje medzi 60 a 130 minútami. Pre ešte rýchlejšie nabíjanie je možné použiť aj rýchlonabíjačku batérií FC100 Li). Li-ion batéria je veľmi odolná, nenáročná na údržbu a ľahko a pohodlne sa nabíja každý bez samovybíjania alebo pamäťového efektu. Naša dvojročná záruka výrobcu zahŕňa aj batériu tohto zariadenia. S radom batérií AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilných ste vďaka nášmu početnému záhradnému náradiu dokonale vybavení pre každú aplikáciu. Nabíjacie batérie a nabíjačky sú navyše kompatibilné so všetkými nástrojmi rôznych výrobcov, ktoré pracujú so systémom dobíjacích batérií Bosch 18 V Home and Garden.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o AL-KO HT 1845 113939 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 129,00€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka AL-KO HT 1845 113939

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy