DORMEO Dream Inspiration 120x200 110076842
(83.6%)
DORMEO Dream Inspiration 120x200 110076842
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 599,99 €

Parametre a popis produktu

Zobúdzajte sa s pocitom, akoby ste spali na obláčiku – odpočinutí a zrelaxovaní. Matrac ponúka komfort prispôsobujúci sa Vášmu telu vďaka jedinečne navrhnutej štruktúre viacerých vrstiev, ktoré navodzujú hlboký spánok. Jednotlivé vrstvy na seba harmonicky pôsobia a úplne sa prispôsobia Vašej hmotnosti a tvaru tela, čím zmiernia tlak na tlakové body. Poťah sa dá prať v práčke.

NEUVERITEĽNÝ KOMFORT A PODPORA
Matrac Dormeo® Dream Inspiration vznikol na základe 20-ročných skúseností s výrobou vysoko kvalitných matracov, ktoré miliónom spokojných používateľov poskytujú lepší spánok. Ide o prvý matrac Dormeo® s piatimi rôznymi penovými vrstvami, ktoré sa prispôsobia akejkoľvek pozícií v spánku a akémukoľvek tvaru tela. Ponúka cielenú podporu, ktorou sa zavďačí najmä spáčom na boku, pretože zmierni tlak na akékoľvek miesto na tele.

POHODLNÝ MATRAC VÁS UKOLÍŠE DO HLBOKÉHO SPÁNKU
Vďaka vrchnej časti matraca, ktorá pozostáva z 3 typov pamäťovej peny novej generácie (jedna vrstva na druhej), vaše telo pocíti uvoľnenie svalov a kĺbov.

Hneď ako si ľahnete, pena zareaguje na teplotu tela a prispôsobí sa jeho obrysom, pričom vychádza z tvaru a hmotnosti tela, ako aj pozície v spánku. Rôzne stupne mäkkosti rovnomerne distribuujú telesnú hmotnosť v závislosti od tlakových bodov, vďaka čomu sa môžete ponoriť do pokojného spánku.

Jednotlivé stupne:
-navrchu je 2 cm najmäkšia biela pamäťová pena s otvorenými bunkami,
-v strede je 3 cm mäkká modrá pamäťová pena s otvorenými bunkami,
-naspodku je 5 cm najmenej mäkká zelená pamäťová pena s otvorenými bunkami.
-Celková výška matracu je 22 cm.

OPTIMÁLNA 5-ZÓNOVÁ PODPORA PRE CHRBTICU
Jadro matraca pozostáva z 2 rôznych penových vrstiev novej generácie Ecocell®, ktoré sa môžu pochváliť štruktúrou otvorených buniek a poddajnosťou, vďaka čomu sú priedušné a prispôsobiteľné.

-Spodná časť 7 cm bielej peny Ecocell® je pevnejšia ako 5 cm ľahká modrá pena Ecocell® navrchu. Spolu zabezpečujú vynikajúcu podporu chrbtice a pohodlie počas celej noci.
-Obidve vrstvy majú viaceré vetracie kanáliky na spodnej aj vrchnej časti na neustálu cirkuláciu vzduchu, vďaka ktorej je matrac suchší a ešte priedušnejší.
-Vetracie kanáliky vo vrchnej vrstve sú dôkladne umiestnené, pričom poskytujú 5 zón, ktoré sa prispôsobia obrysom tela tam, kde je to najviac potrebné (pod bokmi, ramenami, kolenami). Chrbtica tak bude počas spánku správne vyrovnaná.

ATRAKTÍVNY DIZAJN S HYGIENICKOU ÚPRAVOU V JEDNOM
Poťah je ozdobený vzorom malých modrých krúžkov, ktoré sa v strednej časti matraca spájajú do veľkých kruhov. Tento vzor pokračuje pozdĺž okrajov až k zipsu a vytvára moderný dizajn presahujúci na strany. Spodná časť je vyrobená z tmavej modrej látky.

Poťah okrem dizajnu, ktorý vnesie do spálne nádych modernosti, obsahuje ochrannú vrstvu CleanEffect®. Ponúka ochranu proti baktériám, prachovým roztočom a mikróbom. Poťah je možné vyzliecť a oprať v práčke, čím sa zabezpečí extra hygienickosť.

VÁKUOVO ZABALENÝ
Matrac je zrolovaný a vákuovo zabalený, vďaka čomu sa zjednodušuje jeho preprava a matrac sa pri prenose nezašpiní.

Vlastnosti

ŠtýlModerný

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Dream Inspiration 120x200 110076842 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 599,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Dream Inspiration 120x200 110076842

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy