DORMEO Matrac náladové sovy 80x200 110073284
(80%)
DORMEO Matrac náladové sovy 80x200 110073284
Cena a dostupnosť je len orientačná, nepodarilo sa stiahnuť aktuálny stav.
Bežná cena: 329,99 €

Parametre a popis produktu

Dopomôžte svojmu dieťaťu k plnohodnotnému nočnému odpočinku po dňoch strávených učením sa a rastom vďaka matracu špeciálne navrhnutému tak, aby poskytoval správnu dávku opory pomocou kombinácie technológie Octaspring® a peny Ecocell®. Vodeodolný poťah vhodný na pranie s úpravou CleanEffect® zaisťuje maximálnu hygienu a sviežosť. 

MATRAC ŠPECIÁLNE NAVRHNUTÝ PRE RASTÚCE DIEŤA
Značka Dormeo ako odborník na spánok má viac ako dve desaťročia skúseností s vytváraním riešení pre skvelý spánok a maximálne pohodlie bývania. Nový matrac Náladové sovy kombinuje najlepšie znalosti a technológie a poskytuje pohodlie, oporu a hygienu, ktoré vaše dieťa potrebuje.
-Vrchný poťah je vyzliekateľný, prateľný a vodeodolný a zaručuje maximálnu hygienu.
-Ponúka skvelú oporu a pohodlie počas spánku.
-Výnimočná priedušnosť– penové pružiny Octaspring® sú až 8-krát priedušnejšie ako bežná pena.
-Ochranná vrstva CleanEffect® chráni pred baktériami, roztočmi a zápachom.


SPÁNOK JE ZÁKLADOM ZDRAVÉHO VÝVOJA
Matrac Náladové Sovy je starostlivo navrhnutý tak, aby vášmu dieťaťu doprial potrebný spánok.

-Pena Ecocell® sa prispôsobí telu a poskytuje primeranú oporu a pohodlie, ktoré rastúce dieťa potrebuje pre zdravú chrbticu.
-Pena Octaspring® poskytuje oporu na mieru, prispôsobí sa každému obrysu a pohybu tela a poskytuje tak dynamickú oporu pri všetkých polohách počas spánku, či už vaše dieťa spí na boku, na chrbte alebo na bruchu.

HYGIENA AKO NAJVYŠŠIA PRIORITA
Aj keď je pre matrac dieťaťa dôležité pohodlie, nevyhnutná je aj hygiena. Matrac má vodeodolný poťah, ktorý je vyzliekateľný a môže sa prať pri teplote 40°C.

VODEODOLNÝ POŤAH
Odpudzuje tekutiny vrátane potu, moču a náhodného rozliatia a zaisťuje maximálnu hygienu.


POŤAH JE VYZLIEKATEĽNÝ A MÔŽE SA PRAŤ V PRÁČKE
Môže sa prať pri teplote 40°C, takže matrac bude vždy svieži a ako nový.


OCHRANNÁ VRSTVA CLEANEFFECT®
Pre ochranu proti baktériám a prachovým roztočom.


VYTVORENÝ PRE DETI
Tento matrac je súčasťou kolekcie Dormeo Náladové sovy a je k dispozícii v ladiacej žltej farbe na bokoch poťahu a s roztomilou žltou nálepkou sovy na vrchnom poťahu.


SÚČASŤ KOLEKCIE NÁLADOVÉ SOVY
Matrac patrí do kolekcie Dormeo Náladové sovy, ktorej súčasťou je aj ladiaca sada roztomilých mäkkých hračiek a vecí do detskej izby, ktoré ju zútulnia a skrášlia.

Viac fotografií a informácií ...

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o DORMEO Matrac náladové sovy 80x200 110073284 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 329,99€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka DORMEO Matrac náladové sovy 80x200 110073284

Zoznam článkov



Pridať komentár

Upozorňujeme vás, že TopByvanie.sk je katalóg nábytku, nie sme predajcami ponúkaných vecí. Pre viac informácií kontaktujte predajcu.

Alternatívy